19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kahraman’dan Gebze’ye Çıkarma

Gebze 08.04.2018 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kahraman’dan Gebze’ye Çıkarma

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, cumartesi gününü Gebze’de geçirerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde sabah namazı ile başlayan Gebze mesaisinde Başkan Kahraman’a, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi ile partili gençler eşlik etti. Sabah namazının ardından Gebze Eski Çarşı’da bir dizi esnaf ziyaretinde bulunan Kahraman, Eski Çarşı esnafı ile sohbet ederek, Türk Bayrağı hediye etti. GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ Kahraman, esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Gebze Kent Meydanı’nda kurdukları üye standını ziyaret ederek yeni üye gençlere rozet taktı. Başkan Kahraman’a üye standı ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz eşlik etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz’a teşekkür eden Başkan Kahraman, “2019 hedeflerimizde siyaseti gençleştirmek var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘Siyaset gençleşiyor, Türkiye gelişiyor.’ Gençlerimize her daim önem veriyoruz.” dedi. ŞEHİT EVİNE ZİYARET Başkan Kahraman üye standı ziyareti ardından partililere geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Kahraman, “İyi günde, kötü günde vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirerek yanlarında oluyoruz.” diye konuştu. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve beraberindeki ekip geçmiş olsun ziyaretleri ardından Hakkâri’nin Çukurca ilçesi Zer Tepe üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın Gebze’de bulunan baba evini ziyaret etti. MUHTEŞEM PROGRAM Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından gün sonunda Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Mikrofon Sende Adını sen Koy’ programına karılan Başkan Kahraman burada bir konuşma yaptı. Başkan Kahraman, “Kardeşlerimizle gençlik çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak sorun ve taleplerini dinledik. Genç kardeşlerimizle bir arada olmak bizleri mutlu etti. Gebze’de muhteşem bir gün geçirdik. İlçe gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz’a desteklerinden ötürü teşekkür ederim.” diye ifade etti. Gebze Kültür Merkezi’nde yapılan programın ardından Başkan Kahraman’ın 16 saatlik Gebze ziyareti son buldu. KÜBRA AKABALI
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, cumartesi gününü Gebze’de geçirerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde sabah namazı ile başlayan Gebze mesaisinde Başkan Kahraman’a, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve yönetimi ile partili gençler eşlik etti. Sabah namazının ardından Gebze Eski Çarşı’da bir dizi esnaf ziyaretinde bulunan Kahraman, Eski Çarşı esnafı ile sohbet ederek, Türk Bayrağı hediye etti.

GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ

Kahraman, esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Gebze Kent Meydanı’nda kurdukları üye standını ziyaret ederek yeni üye gençlere rozet taktı. Başkan Kahraman’a üye standı ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz eşlik etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz’a teşekkür eden Başkan Kahraman, “2019 hedeflerimizde siyaseti gençleştirmek var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; ‘Siyaset gençleşiyor, Türkiye gelişiyor.’ Gençlerimize her daim önem veriyoruz.” dedi.

ŞEHİT EVİNE ZİYARET

Başkan Kahraman üye standı ziyareti ardından partililere geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Kahraman, “İyi günde, kötü günde vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirerek yanlarında oluyoruz.” diye konuştu. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve beraberindeki ekip geçmiş olsun ziyaretleri ardından Hakkâri’nin Çukurca ilçesi Zer Tepe üs bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın Gebze’de bulunan baba evini ziyaret etti.

MUHTEŞEM PROGRAM

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından gün sonunda Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Mikrofon Sende Adını sen Koy’ programına karılan Başkan Kahraman burada bir konuşma yaptı. Başkan Kahraman, “Kardeşlerimizle gençlik çalışmaları hakkında istişarelerde bulunarak sorun ve taleplerini dinledik. Genç kardeşlerimizle bir arada olmak bizleri mutlu etti. Gebze’de muhteşem bir gün geçirdik. İlçe gençlik kolları başkanımız Ayhan Yılmaz’a desteklerinden ötürü teşekkür ederim.” diye ifade etti. Gebze Kültür Merkezi’nde yapılan programın ardından Başkan Kahraman’ın 16 saatlik Gebze ziyareti son buldu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.