19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAHRAMAN’DAN KOMBİNE DESTEĞİ!

Spor 31.10.2018 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KAHRAMAN’DAN KOMBİNE DESTEĞİ!

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Gebzespor’un genç yöneticisi Semih Yılmaz Gazete Gebze’ye konuk oldu. Gazete Gebze sahibi Yunus Kahraman ile bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Sır ve yönetici Yılmaz, Gebzespor için çalışmaya devam edeceklerini ve bundan sonra da aynı enerjiyle yola devam edeceklerini kaydetti.  KAHRAMAN’DAN DESTEK  Gerçekleştirilen ziyarette Gazete Gebze sahibi ve Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Yunus Kahraman ziyaret için Başkan Sır ve yönetici Yılmaz’a teşekkür edip bir adet Gebzespor kombinesi satın alarak kulübe destek oldu. Kahraman “Gebzespor ortak değerimiz, bizler de kombinemizi aldık” yorumunu yaptı. Başkan Sır ise, “Gebze Ticaret Odası Meclis Üyemiz Yunus Kahraman Beye çok teşekkür ediyoruz, Gebzespor’a destek verdi” dedi.

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Gebzespor’un genç yöneticisi Semih Yılmaz Gazete Gebze’ye konuk oldu. Gazete Gebze sahibi Yunus Kahraman ile bir araya gelen ve sohbet eden Başkan Sır ve yönetici Yılmaz, Gebzespor için çalışmaya devam edeceklerini ve bundan sonra da aynı enerjiyle yola devam edeceklerini kaydetti. 

KAHRAMAN’DAN DESTEK 

Gerçekleştirilen ziyarette Gazete Gebze sahibi ve Gebze Ticaret Odası Meclis Üyesi Yunus Kahraman ziyaret için Başkan Sır ve yönetici Yılmaz’a teşekkür edip bir adet Gebzespor kombinesi satın alarak kulübe destek oldu. Kahraman “Gebzespor ortak değerimiz, bizler de kombinemizi aldık” yorumunu yaptı. Başkan Sır ise, “Gebze Ticaret Odası Meclis Üyemiz Yunus Kahraman Beye çok teşekkür ediyoruz, Gebzespor’a destek verdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.