Kahramanmaraşlılar Gebze’de Buluştu

Gebze 11.05.2018 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kahramanmaraşlılar Gebze’de Buluştu

Gebze’de yaşayan Kahramanmaraşlılar bir araya gelerek Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği’ni kurdu.

Birçok memleketten insanı barındıran Gebze, hemşeri derneklerinin de yoğun olduğu bir ilçe. Gebze’de son olarak Kahramanmaraşlılar bir araya gelerek bir dernek kurdular. Derneğin kuruluş amacı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Adem Oktay, “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını akrabalık bağlarının yanında, hemşerilik bağlarının güçlenmesini sağlar. Güzel şeyler yapmak, şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, hayırlı işlere vesile olmak niyetindeyiz bu amaçla Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği kurduk. Hemşerilerimize duyurulur. Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği ile ilgili bilgi almak isteyen hemşerilerimiz bizimle iletişime geçebilirler.” dedi. Yeni kurulan Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetimi; Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Oktay, Başkan Yardımcıları; Zekeriya Topuzoğlu ve Süleyman Demircan, Muhasebe Sorumlusu Seyfi Küçük, Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Mahmut Ünlü.
Gebze’de yaşayan Kahramanmaraşlılar bir araya gelerek Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği’ni kurdu.

Birçok memleketten insanı barındıran Gebze, hemşeri derneklerinin de yoğun olduğu bir ilçe. Gebze’de son olarak Kahramanmaraşlılar bir araya gelerek bir dernek kurdular. Derneğin kuruluş amacı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Adem Oktay, “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını akrabalık bağlarının yanında, hemşerilik bağlarının güçlenmesini sağlar. Güzel şeyler yapmak, şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek, hayırlı işlere vesile olmak niyetindeyiz bu amaçla Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği kurduk. Hemşerilerimize duyurulur. Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği ile ilgili bilgi almak isteyen hemşerilerimiz bizimle iletişime geçebilirler.” dedi.

Yeni kurulan Gebze Kahramanmaraşlılar Derneği Yönetimi;

Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Oktay, Başkan Yardımcıları; Zekeriya Topuzoğlu ve Süleyman Demircan, Muhasebe Sorumlusu Seyfi Küçük, Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Mahmut Ünlü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.