“Kahvecilerin sesini duyun”

Gebze 23.07.2020 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kahvecilerin sesini duyun”

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu ve kahveci esnafı Gölcüönü meydanında bir basın açıklaması yaptı. Beşiroğlu yaşanan sıkıntıların haf safhaya çıktığını dikkat çekerken “Kahveci esnafı zorda. Cumhurbaşkanımız Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkililer bu çağrıya kulak versin” dedi. Beşiroğlu sözlerine “Oyun oynanmayan kahvelerin açık olmasının mantığı nedir? Kurban bayramı öncesi esnaf zor durumda kalıyor. Salgın sürecini anlıyoruz, farkındayız ama tüm işletmeler yeni normale döndü. Bizler önümüzü göremiyoruz, bir açıklama yapan da yok” dedi. CUMHURBAŞKANIMIZA SESLENİYORUZ Başkan Beşiroğlu, “Devletimizin ekonomik anlamda verdiği desteklerden birçok arkadaşımız faydalanamadı. Sürecin nereye gideceğini bilmiyoruz. Çaresiz durumda olan arkadaşımız çok fazla. Değerli basın emekçilerimiz sesimizi duyursun. Burada maddi ve manevi zorda kalan arkadaşlarımız var. Yeniden söylemek istiyorum Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyoruz, bizler her birimiz süreci anlıyoruz, başından beri anladık. Ancak bizlerin durumu tam olarak budur” şeklinde konuştu.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu ve kahveci esnafı Gölcüönü meydanında bir basın açıklaması yaptı. Beşiroğlu yaşanan sıkıntıların haf safhaya çıktığını dikkat çekerken “Kahveci esnafı zorda. Cumhurbaşkanımız Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkililer bu çağrıya kulak versin” dedi. Beşiroğlu sözlerine “Oyun oynanmayan kahvelerin açık olmasının mantığı nedir? Kurban bayramı öncesi esnaf zor durumda kalıyor. Salgın sürecini anlıyoruz, farkındayız ama tüm işletmeler yeni normale döndü. Bizler önümüzü göremiyoruz, bir açıklama yapan da yok” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZA SESLENİYORUZ

Başkan Beşiroğlu, “Devletimizin ekonomik anlamda verdiği desteklerden birçok arkadaşımız faydalanamadı. Sürecin nereye gideceğini bilmiyoruz. Çaresiz durumda olan arkadaşımız çok fazla. Değerli basın emekçilerimiz sesimizi duyursun. Burada maddi ve manevi zorda kalan arkadaşlarımız var. Yeniden söylemek istiyorum Sayın Cumhurbaşkanımıza sesleniyoruz, bizler her birimiz süreci anlıyoruz, başından beri anladık. Ancak bizlerin durumu tam olarak budur” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.