Kalan sağlar bizimdir

Spor 13.06.2016 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kalan sağlar bizimdir

Kalan sağlar bizimdir

Darıca G.B’de hafta sonunda hareketli saatler yaşandı. İç transferde mevcut futbolcularla görüşen yönetim, 8 futbolcuyla yeniden anlaşmaya vardı. Sarı yeşilli yönetim, Gökhan Köstereli, Selçuk Baştürk, Hayrullah Bilazer, Sinan Turan, Lokman Akyıldız, Yunus Emre Albayrak, Murat Can Bölükbaşı ve Gökhan Erdoğan’la yeniden anlaştı. SİNAN VE LOKMAN’LA SÖZLEŞME UZATILDI 1’er yıl daha sözleşmeleri devam eden Sinan Turan ve Lokman Akyıldız’la 1 yıl daha sözleşme uzatan yönetim, bonservisini eline alan Gökhan Erdoğan’la da el sıkıştı. Almanya’da bulunan Yunus Emre Albayrak’ı da kulübe çağıran yönetim, bu oyuncuyla da anlaşmaya varacak. YÖNETİM SERHAN’I BEKLİYOR Bonservisi G.Antepspor’un elinde bulunan Serhan Yılmaz’ı yeni sezonda bir kez daha kadrosunda tutmak isteyen sarı yeşilli yönetim, Serhan Yılmaz’dan gelecek haberi bekliyor. Darıca G.B’de oynamk istediğini yönetime bildiren Serhan, kulübünün bir kez daha kiralama yönetimine gitmesi halinde yeniden Darıca’nın yolunu tutacak.
Kalan sağlar bizimdir

Darıca G.B’de hafta sonunda hareketli saatler yaşandı. İç transferde mevcut futbolcularla görüşen yönetim, 8 futbolcuyla yeniden anlaşmaya vardı. Sarı yeşilli yönetim, Gökhan Köstereli, Selçuk Baştürk, Hayrullah Bilazer, Sinan Turan, Lokman Akyıldız, Yunus Emre Albayrak, Murat Can Bölükbaşı ve Gökhan Erdoğan’la yeniden anlaştı.

SİNAN VE LOKMAN’LA SÖZLEŞME UZATILDI

1’er yıl daha sözleşmeleri devam eden Sinan Turan ve Lokman Akyıldız’la 1 yıl daha sözleşme uzatan yönetim, bonservisini eline alan Gökhan Erdoğan’la da el sıkıştı. Almanya’da bulunan Yunus Emre Albayrak’ı da kulübe çağıran yönetim, bu oyuncuyla da anlaşmaya varacak.

YÖNETİM SERHAN’I BEKLİYOR

Bonservisi G.Antepspor’un elinde bulunan Serhan Yılmaz’ı yeni sezonda bir kez daha kadrosunda tutmak isteyen sarı yeşilli yönetim, Serhan Yılmaz’dan gelecek haberi bekliyor. Darıca G.B’de oynamk istediğini yönetime bildiren Serhan, kulübünün bir kez daha kiralama yönetimine gitmesi halinde yeniden Darıca’nın yolunu tutacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.