GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kaldırıma park vatandaşı canından bezdirdi

Gebze 14.08.2020 - 21:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaldırıma park vatandaşı canından bezdirdi

Gebze’de duyarsız vatandaşlar kaldırımlara araçlarını park etmeye devam ediyor. Gebzeliler kaldırıma araçlarını park eden duyarsız vatandaşlara isyan etti. Her gün aynı manzara ile karşılaştıklarını belirten Gebzeliler, belediye ekiplerinin denetimleri sıklaştırmasını istedi. Sadece ana caddelere değil dar sokaklara da park eden duyarsız vatandaşlara Gebzeliler itfaiye ve ambulansların sokaklara girmekte zorlandıklarını dile getirdi. İtfaiye ve ambulans ekiplerinin sokağa girmekte zorlandığını dile getiren bir mahalle sakini, “Bu sokakta araçlar kaldırımları sürekli işgal ediyorlar. Sabah akşam park halindeler. Ne yaya geçidine yol veriliyor, ne de işte yangın çıktığı zaman müdahale edilebiliyor” diye konuştu. CANIMIZDAN BEZDİK Gebze Güzeller Mahallesi, Hacı Halil Mahallesi ve Osman Yılmaz Mahallesi’nin ortak sorunu olan kaldırıma park, vatandaşı canından bezdirdi. Vatandaşa yürüyüş alanı bırakmayan araç sürücülerine hiçbir cezanın uygulanmadığını belirten vatandaşlar, “Artık yeter yanlış araç park edenlere cezai işlemler uygulansın gerekirse araçları çekilsin, şu hale bakın yürüyecek yerimiz yok” dedi. KALDIRIM ÇIKMAZ SOKAK GİBİ Duruma tepki göstermeye devam eden vatandaşlar, “Gördüğünüz gibi araç kaldırımın önüne park etmiş, kaldırım çıkmaz sokak gibi, nereden geçeceğiz bilemiyoruz. Bu şeklide aracını bırakan araç sürücüsü hiç mi görmüyor, kaldırım önüne park ettiğini. Araç sürücüleri bu şeklide hareket ediyor peki yetkililer neden bu türlü yanlış park edenlere cezai işlem uygulamıyor. Araçlarının çekileceğini bilse araç sürücüleri bir daha buraya araçlarını park edemezler” diye konuştu. DENETİMLER SIKLAŞSIN Geçtiğimiz hafta Gebze Belediyesi hatalı park eden araçları sosyal medya hesabı üzerinden ifşa etmiş, bir seferlik uyarmış, bir dahakine cezai işlem uygulanacağını belirtmişti. Ancak vatandaşlar belediye ekiplerinin yeni bir denetime çıkmadıklarını, cezai işlemde bulunmadıklarını söyledi. Vatandaşlar Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü göreve davet ederek Gebze’de denetimlerin sıklaşmasını istedi.

Gebze’de duyarsız vatandaşlar kaldırımlara araçlarını park etmeye devam ediyor.

Gebzeliler kaldırıma araçlarını park eden duyarsız vatandaşlara isyan etti. Her gün aynı manzara ile karşılaştıklarını belirten Gebzeliler, belediye ekiplerinin denetimleri sıklaştırmasını istedi. Sadece ana caddelere değil dar sokaklara da park eden duyarsız vatandaşlara Gebzeliler itfaiye ve ambulansların sokaklara girmekte zorlandıklarını dile getirdi. İtfaiye ve ambulans ekiplerinin sokağa girmekte zorlandığını dile getiren bir mahalle sakini, “Bu sokakta araçlar kaldırımları sürekli işgal ediyorlar. Sabah akşam park halindeler. Ne yaya geçidine yol veriliyor, ne de işte yangın çıktığı zaman müdahale edilebiliyor” diye konuştu.

CANIMIZDAN BEZDİK

Gebze Güzeller Mahallesi, Hacı Halil Mahallesi ve Osman Yılmaz Mahallesi’nin ortak sorunu olan kaldırıma park, vatandaşı canından bezdirdi. Vatandaşa yürüyüş alanı bırakmayan araç sürücülerine hiçbir cezanın uygulanmadığını belirten vatandaşlar, “Artık yeter yanlış araç park edenlere cezai işlemler uygulansın gerekirse araçları çekilsin, şu hale bakın yürüyecek yerimiz yok” dedi.

KALDIRIM ÇIKMAZ SOKAK GİBİ

Duruma tepki göstermeye devam eden vatandaşlar, “Gördüğünüz gibi araç kaldırımın önüne park etmiş, kaldırım çıkmaz sokak gibi, nereden geçeceğiz bilemiyoruz. Bu şeklide aracını bırakan araç sürücüsü hiç mi görmüyor, kaldırım önüne park ettiğini. Araç sürücüleri bu şeklide hareket ediyor peki yetkililer neden bu türlü yanlış park edenlere cezai işlem uygulamıyor. Araçlarının çekileceğini bilse araç sürücüleri bir daha buraya araçlarını park edemezler” diye konuştu.

DENETİMLER SIKLAŞSIN

Geçtiğimiz hafta Gebze Belediyesi hatalı park eden araçları sosyal medya hesabı üzerinden ifşa etmiş, bir seferlik uyarmış, bir dahakine cezai işlem uygulanacağını belirtmişti. Ancak vatandaşlar belediye ekiplerinin yeni bir denetime çıkmadıklarını, cezai işlemde bulunmadıklarını söyledi. Vatandaşlar Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü göreve davet ederek Gebze’de denetimlerin sıklaşmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.