19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaldırımda yürüyemeyen vatandaşların hayati tehlikesi var

Gebze 24.07.2020 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaldırımda yürüyemeyen vatandaşların hayati tehlikesi var

Gebze Eskihisar Mahallesi’nde kaldırımlar bakımsızlıktan adeta yok oldu. Köy sakinleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslenerek, “Kaldırımlarda yürüyemediğimiz için yola inmek zorunda kalıyoruz. Bu da canımızı tehlikeye atıyor” dedi. Göreve geldiği günden bu yana Gebze’nin sorunlarını çözmek için çalışan, kendisi de Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e Gebzeliler çağrıda bulundu. Yapılan çalışmalarda Eskihisar Mahallesi’nin eksik kaldığını, Başkan Büyükgöz’ü çok göremediklerini ve ulaşamadıklarını belirten mahalle sakinleri yetkilileri göreve davet etti. KALDIRIMDA YÜRÜNMÜYOR  Yapılan çalışmaları beğendiklerini ancak bazı bölgelerin eksik kaldığını belirten mahalle sakinleri, “Kaldırımın birçok noktada tahrip olmasından ötürü bu alanda düzgün bir şekilde yürümek oldukça zor. Yetkililerin kaldırımları yeniden gözden geçirmesi gerekiyor. Başkanım Eskihisar bölgesinde kaldırımlar artık bu şekilde üzerinde yürünmüyor. Temizlenmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz. Kaldırımlarda yürüyemediğimiz için yola inmek zorunda kalıyoruz. Bu da canımızı tehlikeye atıyor” dedi. KÜBRA AKABALI

Gebze Eskihisar Mahallesi’nde kaldırımlar bakımsızlıktan adeta yok oldu. Köy sakinleri Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslenerek, “Kaldırımlarda yürüyemediğimiz için yola inmek zorunda kalıyoruz. Bu da canımızı tehlikeye atıyor” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Gebze’nin sorunlarını çözmek için çalışan, kendisi de Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e Gebzeliler çağrıda bulundu. Yapılan çalışmalarda Eskihisar Mahallesi’nin eksik kaldığını, Başkan Büyükgöz’ü çok göremediklerini ve ulaşamadıklarını belirten mahalle sakinleri yetkilileri göreve davet etti.

KALDIRIMDA YÜRÜNMÜYOR

 Yapılan çalışmaları beğendiklerini ancak bazı bölgelerin eksik kaldığını belirten mahalle sakinleri, “Kaldırımın birçok noktada tahrip olmasından ötürü bu alanda düzgün bir şekilde yürümek oldukça zor. Yetkililerin kaldırımları yeniden gözden geçirmesi gerekiyor. Başkanım Eskihisar bölgesinde kaldırımlar artık bu şekilde üzerinde yürünmüyor. Temizlenmesi için gerekli çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz. Kaldırımlarda yürüyemediğimiz için yola inmek zorunda kalıyoruz. Bu da canımızı tehlikeye atıyor” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.