19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaldırımlar Araç Otoparkı Mı?

Gebze 26.01.2018 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaldırımlar Araç Otoparkı Mı?

Gebze'nin farklı adreslerinin, farklı caddelerine kaldırıma araç park eden sürücüler vatandaşların tepkisine sebep oldu.

Gebze'nin farklı noktalarında kaldırımlara araç park eden duyarsız sürücülere tepki yağdırdı. Onlarca vatandaş kaldırımlara park eden araçların fotoğraflarını paylaşarak, "Biz nerede yürüyelim?" yorumları yaptılar. Vatandaşlar paylaştıkları fotoğraflara, "Her yerde böyle artık. Yaya diye bir şey kalmadı. Arabalı kaldırımlar var artık. Bizim hakkımız olan kaldırımı gasp ettiği için hakkımı helal etmiyorum." Bir başka vatandaş ise, "Gebze'de alıştık artık. Yürüyecek yolumuz bile kalmadı. Biz nerede yürüyelim?"  notunu düştü. Kentin işlek caddelerinde kaldırımlara bırakılan otomobiller vatandaşların yoldan gitmesine sebep olurken, yaşanacak herhangi bir kazada sorumlunun kim olacağı bilinmiyor. KALDIRIMDA YÜRÜMEK İSTİYORUZ Vatandaşlar Gebze’de kaldırıma araç park edildiğinde şikâyet ettiklerini söyledi. Yayaların ve araçların geçiş güzergâhına park edilen araçlara vatandaşların tepkisi de büyük oldu. Artık kaldırımda araç görmek istemediklerini söyleyen vatandaşlar, “Kentin işlek caddelerinde kaldırımlara araç park ediliyor. Biz de mecburen araç yolu üzerinden gitmek zorunda kalıyoruz. Bu yapılan yayaların hakkına gasptır. Bu gaspa ‘Dur’ denilsin itiyoruz. Artık araç yolunda değil, kaldırımda yürümek istiyoruz.” diyerek tepkilerini belirttiler. 
Gebze'nin farklı adreslerinin, farklı caddelerine kaldırıma araç park eden sürücüler vatandaşların tepkisine sebep oldu.

Gebze'nin farklı noktalarında kaldırımlara araç park eden duyarsız sürücülere tepki yağdırdı. Onlarca vatandaş kaldırımlara park eden araçların fotoğraflarını paylaşarak, "Biz nerede yürüyelim?" yorumları yaptılar. Vatandaşlar paylaştıkları fotoğraflara, "Her yerde böyle artık. Yaya diye bir şey kalmadı. Arabalı kaldırımlar var artık. Bizim hakkımız olan kaldırımı gasp ettiği için hakkımı helal etmiyorum." Bir başka vatandaş ise, "Gebze'de alıştık artık. Yürüyecek yolumuz bile kalmadı. Biz nerede yürüyelim?"  notunu düştü. Kentin işlek caddelerinde kaldırımlara bırakılan otomobiller vatandaşların yoldan gitmesine sebep olurken, yaşanacak herhangi bir kazada sorumlunun kim olacağı bilinmiyor.

KALDIRIMDA YÜRÜMEK İSTİYORUZ

Vatandaşlar Gebze’de kaldırıma araç park edildiğinde şikâyet ettiklerini söyledi. Yayaların ve araçların geçiş güzergâhına park edilen araçlara vatandaşların tepkisi de büyük oldu. Artık kaldırımda araç görmek istemediklerini söyleyen vatandaşlar, “Kentin işlek caddelerinde kaldırımlara araç park ediliyor. Biz de mecburen araç yolu üzerinden gitmek zorunda kalıyoruz. Bu yapılan yayaların hakkına gasptır. Bu gaspa ‘Dur’ denilsin itiyoruz. Artık araç yolunda değil, kaldırımda yürümek istiyoruz.” diyerek tepkilerini belirttiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.