Kalespor için lig şimdi başlıyor

Spor 15.10.2016 - 22:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kalespor için lig şimdi başlıyor

Kalespor için lig şimdi başlıyor

1.Amatör Küme’de mücadele eden Darıca Kale Bayramoğluspor, ilk 3 puanını kazandı. Ligin ilk 3 haftasında çok şanssız maçlar oynayan ve puan alamayan Kalespor, ligdeki ilk puanlarına İzmit Yenişehir deplasmanında ulaştı. Rakibi karşısında maçın ilk yarısında istekli oynasa da daha önce oynanan maçlardaki şanssız sonuçların da baskısıyla bir türlü sonuca gidemeyen Kalespor devreye golsüz eşitlikle girdi. Maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyarak maçı domine eden Kalespor, Arif ve Mikail’in golleriyle sonuca uzandı 0-2 ÖZKAN: DAHA FARKLI OLABİLİRDİ Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Darıca Kale Bayramoğluspor antrenörü Selim Özkan, şeytanın bacağını kırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Daha farklı kazanabilecekleri bir maç olduğunu fakat futbolcuların üzerindeki stresin bir hayli hissedildiğini belirten Özkan, 3 puanı alan oyuncularını kutladı. Darıca Kale Bayramoğluspor, gelecek hafta sahasında kayıpsız liderliğini sürdüren Karamürselspor’u konuk edecek.
Kalespor için lig şimdi başlıyor

1.Amatör Küme’de mücadele eden Darıca Kale Bayramoğluspor, ilk 3 puanını kazandı. Ligin ilk 3 haftasında çok şanssız maçlar oynayan ve puan alamayan Kalespor, ligdeki ilk puanlarına İzmit Yenişehir deplasmanında ulaştı. Rakibi karşısında maçın ilk yarısında istekli oynasa da daha önce oynanan maçlardaki şanssız sonuçların da baskısıyla bir türlü sonuca gidemeyen Kalespor devreye golsüz eşitlikle girdi. Maçın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyarak maçı domine eden Kalespor, Arif ve Mikail’in golleriyle sonuca uzandı 0-2

ÖZKAN: DAHA FARKLI OLABİLİRDİ

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Darıca Kale Bayramoğluspor antrenörü Selim Özkan, şeytanın bacağını kırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. Daha farklı kazanabilecekleri bir maç olduğunu fakat futbolcuların üzerindeki stresin bir hayli hissedildiğini belirten Özkan, 3 puanı alan oyuncularını kutladı. Darıca Kale Bayramoğluspor, gelecek hafta sahasında kayıpsız liderliğini sürdüren Karamürselspor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.