Kalkışmalar meşruiyet kazanamayacak!

Kocaeli 15.07.2019 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kalkışmalar meşruiyet kazanamayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı basın mesajı ile 15 Temmuz Demokrasi şehitlerini andı ve hemşehrilerini Millî İrade Meydanı’na davet etti.

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk Milleti’nin kazandığı demokrasi zaferinin yıldönümü nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir mesaj yayınladı. Başkan Büyükakın mesajında; “15 Temmuz 2016 günü hainlere karşı, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünya darbeler tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir şekilde mücadele eden aziz milletimiz, yalnızca göğsündeki inançla büyük bir metanet, basiret ve vatanseverlik duruşu göstererek bütün dünyaya örnek olmuş, bu onurlu mücadelesiyle, 251 şehit ve 2193 gazi vererek hain darbe girişimini engellemiş, kanlı geceyi demokrasi ve millî irade zaferine dönüştürmüştür. Halkımızın demokrasiye olan bağlılığıyla verdiği mücadele, dünya darbeler düzeni ve siyaseti için yeni bir dönemin başlangıcı olarak tarihteki yerini almıştır. VATAN NÖBETİ TUTALIM Bundan böyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, cuntacıların, terör örgütlerinin kıskacına alınamayacağı, ülkemiz sınırları içerisinde herhangi bir hain kalkışmanın meşruiyet kazanamayacağı milletimiz tarafından tüm dünyaya açıkça ilan edilmiştir. Milli irademize, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı, canlarını siper ederek tarihimizin altın sayfalarına adlarını kanlarıyla yazdıran aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümünde rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Onları acımasızca şehit eden, canlarına kıyan hain terör örgütü FETÖ ve işbirlikçilerini ise unutmamak, unutturmamak ve dünyaya Güçlü Türkiye mesajı vermek için tüm halkımızı Kocaeli Milli İrade Meydanı’na, Vatan Nöbeti tutmaya davet ediyorum” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yayınladığı basın mesajı ile 15 Temmuz Demokrasi şehitlerini andı ve hemşehrilerini Millî İrade Meydanı’na davet etti.

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk Milleti’nin kazandığı demokrasi zaferinin yıldönümü nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir mesaj yayınladı. Başkan Büyükakın mesajında; “15 Temmuz 2016 günü hainlere karşı, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünya darbeler tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir şekilde mücadele eden aziz milletimiz, yalnızca göğsündeki inançla büyük bir metanet, basiret ve vatanseverlik duruşu göstererek bütün dünyaya örnek olmuş, bu onurlu mücadelesiyle, 251 şehit ve 2193 gazi vererek hain darbe girişimini engellemiş, kanlı geceyi demokrasi ve millî irade zaferine dönüştürmüştür. Halkımızın demokrasiye olan bağlılığıyla verdiği mücadele, dünya darbeler düzeni ve siyaseti için yeni bir dönemin başlangıcı olarak tarihteki yerini almıştır.

VATAN NÖBETİ TUTALIM

Bundan böyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, cuntacıların, terör örgütlerinin kıskacına alınamayacağı, ülkemiz sınırları içerisinde herhangi bir hain kalkışmanın meşruiyet kazanamayacağı milletimiz tarafından tüm dünyaya açıkça ilan edilmiştir. Milli irademize, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı, canlarını siper ederek tarihimizin altın sayfalarına adlarını kanlarıyla yazdıran aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümünde rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Onları acımasızca şehit eden, canlarına kıyan hain terör örgütü FETÖ ve işbirlikçilerini ise unutmamak, unutturmamak ve dünyaya Güçlü Türkiye mesajı vermek için tüm halkımızı Kocaeli Milli İrade Meydanı’na, Vatan Nöbeti tutmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.