Kaman'dan Darıca’ya, yeni sanayi sözü

Darıca 07.02.2019 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaman'dan Darıca’ya, yeni sanayi sözü

Millet ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman ile Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Sorunları dinleyen Kaman esnafa yeni sanayi sözü verdi.

Millet ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman ile Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Sorunları dinleyen Kaman esnafa yeni sanayi sözü verdi. Kocaeli'yi karış karış gezen ve hem halkın ve hemde esnafın sorunlarını dinleyen Millet İttifakı'nın İyi Parti'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman Darıca Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. İttifak'ın Darıca Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yakup Törk ile birlikte Darıca'lı sanayicilerin sorunlarını dinleyen Kaman sorunları yerinde inceledi. YENİ SANAYİ SÖZÜ Sanayici esnafıyla yapılan toplantıda esnaf adına konuşan Kooperatif başkanı Yılmaz Serçe, çalışma ortamlarının zorluğunu Kaman'a aktardı. Yılmaz sanayilerinin küçük olduğunu ve yollarının bozuk olduğunu dile getirirken çevre düzenlemesininde eksik olduğunu belirtti ve başkan adayı Kaman'dan kendilerine destek olunmasını talep etti. Toplantıda daha sonra konuşan Sr. Serdar Kaman ise kendisininde bir dönem sanayi esnaflığı yaptığını ve küçük ölçekli sanayicinin sorunlarını iyi bildiğini kaydederek, göreve gelmesi halinde daha geniş dükkanları olan yeni sanayi yapılması için söz verdi. Kaman ayrıca yeni sanayi yapılanana kadarda mevcut sanayideki sorunlarında giderileceğinin teminatını verdi.
Millet ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman ile Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Sorunları dinleyen Kaman esnafa yeni sanayi sözü verdi.

Millet ittifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman ile Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıca Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Sorunları dinleyen Kaman esnafa yeni sanayi sözü verdi. Kocaeli'yi karış karış gezen ve hem halkın ve hemde esnafın sorunlarını dinleyen Millet İttifakı'nın İyi Parti'li Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Serdar Kaman Darıca Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. İttifak'ın Darıca Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Yakup Törk ile birlikte Darıca'lı sanayicilerin sorunlarını dinleyen Kaman sorunları yerinde inceledi.

YENİ SANAYİ SÖZÜ

Sanayici esnafıyla yapılan toplantıda esnaf adına konuşan Kooperatif başkanı Yılmaz Serçe, çalışma ortamlarının zorluğunu Kaman'a aktardı. Yılmaz sanayilerinin küçük olduğunu ve yollarının bozuk olduğunu dile getirirken çevre düzenlemesininde eksik olduğunu belirtti ve başkan adayı Kaman'dan kendilerine destek olunmasını talep etti. Toplantıda daha sonra konuşan Sr. Serdar Kaman ise kendisininde bir dönem sanayi esnaflığı yaptığını ve küçük ölçekli sanayicinin sorunlarını iyi bildiğini kaydederek, göreve gelmesi halinde daha geniş dükkanları olan yeni sanayi yapılması için söz verdi. Kaman ayrıca yeni sanayi yapılanana kadarda mevcut sanayideki sorunlarında giderileceğinin teminatını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.