Kaman ve yönetimi istifa etti

Siyaset 07.09.2018 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaman ve yönetimi istifa etti

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, önceki hafta Genel Başkan Meral Akşener’in tüm illerdeki il başkanlarından istifa talebi üzerine il binasında il başkanı olarak son basın toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Kaman, yedek yönetim kurulu üyelerle birlikte toplamda 140 kişiden 80 kişinin istifasını sunduğunu, geri kalanların da en kısa sürede il binasına gelerek istifa etmelerini beklediğini belirtti. İl Başkanı Kaman, kendi istifasını da toplantıdan sonra gerçekleştireceğini belirtirken “Sayın Meral Akşener hanımefendi ile bir saate yakın görüşmemiz gerçekleşti. Şahsımla ilgili özel bir talebim olmadı. Ancak kendisine ‘Beni ister il başkanlığına isterseniz belediye başkanlığı adaylığında gösterirsiniz. Bütün bu sunumu takdirlerinize bırakıyorum’ dedim. Herhangi bir yere aday gösterilmesem de partide görevlerimize devam edeceğiz” dedi.  YAŞANANLAR KABUK DEĞİŞTİRMEKTEDİR Son basın toplantısında İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, “Bugün belki de il başkanı olarak son basın toplantım. Nedeni de tüm Türkiye genelinde il başkanları yönetimleri ve disiplin kurulu üyelerinin istifasının genel merkez tarafından sitemini olması. İstifa istenmesinin temel nedeni ise bir yenilenme ihtiyacının doğmuş olmasıdır. Biz de pazartesi günü istifa ettik. Şu anda imzaların kalan kısımlarını topluyoruz. Belli sayı gerekiyor. O imzalar da tamamlanınca Dernekler Masasına ileteceğiz. Ben de bugün itibariyle istifa ediyorum. Önümüzdeki hafta itibariyle de tüm illerde yeni görevlendirmeler, yerine gelenler veya bazı illerde de aynı il bakanlarıyla devam edecek. Bazı illerde de yerel yönetime aday gösterilecek” şeklinde konuştu.  
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, önceki hafta Genel Başkan Meral Akşener’in tüm illerdeki il başkanlarından istifa talebi üzerine il binasında il başkanı olarak son basın toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Kaman, yedek yönetim kurulu üyelerle birlikte toplamda 140 kişiden 80 kişinin istifasını sunduğunu, geri kalanların da en kısa sürede il binasına gelerek istifa etmelerini beklediğini belirtti. İl Başkanı Kaman, kendi istifasını da toplantıdan sonra gerçekleştireceğini belirtirken “Sayın Meral Akşener hanımefendi ile bir saate yakın görüşmemiz gerçekleşti. Şahsımla ilgili özel bir talebim olmadı. Ancak kendisine ‘Beni ister il başkanlığına isterseniz belediye başkanlığı adaylığında gösterirsiniz. Bütün bu sunumu takdirlerinize bırakıyorum’ dedim. Herhangi bir yere aday gösterilmesem de partide görevlerimize devam edeceğiz” dedi.

 YAŞANANLAR KABUK DEĞİŞTİRMEKTEDİR

Son basın toplantısında İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, “Bugün belki de il başkanı olarak son basın toplantım. Nedeni de tüm Türkiye genelinde il başkanları yönetimleri ve disiplin kurulu üyelerinin istifasının genel merkez tarafından sitemini olması. İstifa istenmesinin temel nedeni ise bir yenilenme ihtiyacının doğmuş olmasıdır. Biz de pazartesi günü istifa ettik. Şu anda imzaların kalan kısımlarını topluyoruz. Belli sayı gerekiyor. O imzalar da tamamlanınca Dernekler Masasına ileteceğiz. Ben de bugün itibariyle istifa ediyorum. Önümüzdeki hafta itibariyle de tüm illerde yeni görevlendirmeler, yerine gelenler veya bazı illerde de aynı il bakanlarıyla devam edecek. Bazı illerde de yerel yönetime aday gösterilecek” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.