Kameraya Yansıdı

Gebze 29.07.2017 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kameraya Yansıdı

Gebze de servis minibüsünün girdiği dükkanda bir işçiye çarpma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi

Görüntülerde, Tatlıkuyu Mahallesi Güney Yanyol Caddesi mevkisinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir servis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Muzaffer  Balcı'ya ait oto tamir ve bakım dükkanına girdiği görülüyor. Öte yandan görüntülerde aracın, işyerinde çalışan işçiye ve kolona çarparak durabildiği yer alıyor. Dün yaşanan kazanın ardından  Gebze  Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Gebze de servis minibüsünün girdiği dükkanda bir işçiye çarpma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi

Görüntülerde, Tatlıkuyu Mahallesi Güney Yanyol Caddesi mevkisinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir servis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Muzaffer  Balcı'ya ait oto tamir ve bakım dükkanına girdiği görülüyor.

Öte yandan görüntülerde aracın, işyerinde çalışan işçiye ve kolona çarparak durabildiği yer alıyor.

Dün yaşanan kazanın ardından  Gebze  Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.