19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kamerunlu heyet, Tarım Fuarında

Kocaeli 08.03.2019 - 12:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kamerunlu heyet, Tarım Fuarında

“Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım Fuarı” yurt dışından misafir ağırlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım Fuarı” yurt dışından konukları ağırlıyor. Tarım Fuarı’na gelen Kamerun’lu heyet ikili görüşmelerde bulundu. YURT DIŞINDAN KONUKLAR Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım ve Hayvancılık Fuarına, bu yıl tarım sektöründe lider ve alt firmalardan oluşan 200’ü aşkın firma, 30 Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin katılımı ile yapılıyor. İlk günlerden yoğun bir katılımın yaşandığı Tarım Fuarı’na Bulgaristan ve Kamerun’dan ziyaretçiler geldi. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, İstanbul İhracatçı Birlikleri organizasyonunda, Kocaeli’nde düzenlenen Doğu Marmara Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ve Doğu Marmara 2. Sera Bahçe ve Süs Bitkileri Fuarı ile eş zamanlı bir alım heyeti organizasyonu düzenlendi. FUAR İÇİN KAMERUNDAN GELDİLER Düzenlenen alım heyeti organizasyonu ile Kamerun’dan Garoua Boulai Belediye Başkanı Esther Yanffo Ndoe ve Kamerun’dan Caısse Agrotastorale Camerun S.A Firma Temsilcisi Doudjo Armand Kocaeli’ne geldi. İki ülke arasında işbirliğin gelişmesi ve tarım ürünleri sektöründe her türlü ürün, ekipman ve mühendislik konularında destek alışverişinde bulunuldu. PROTOKOL İLE GÖRÜŞTÜLER Kamerun’dan Garoua Boulai Belediye Başkanı Esther Yanffo Ndoe ve  Caısse Agrotastorale Camerun S.A Firma Temsilcisi Doudjo Armand, fuarda tüm gün boyunca ikili iş görüşmeleri yaptı. İthalat için firma yetkilileri ile görüşen ikili, daha sonra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ve beraberindeki heyet ile görüştü. ATA TOHUMU HEDİYE EDİLDİ Tarım Fuarında tüm gün görüşme yapan Kamerunlu heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan standa konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilen Kamerunlu heyete yerel (ata tohumları) hediye edildi.
“Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım Fuarı” yurt dışından misafir ağırlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım Fuarı” yurt dışından konukları ağırlıyor. Tarım Fuarı’na gelen Kamerun’lu heyet ikili görüşmelerde bulundu.

YURT DIŞINDAN KONUKLAR

Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım ve Hayvancılık Fuarına, bu yıl tarım sektöründe lider ve alt firmalardan oluşan 200’ü aşkın firma, 30 Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin katılımı ile yapılıyor. İlk günlerden yoğun bir katılımın yaşandığı Tarım Fuarı’na Bulgaristan ve Kamerun’dan ziyaretçiler geldi. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, İstanbul İhracatçı Birlikleri organizasyonunda, Kocaeli’nde düzenlenen Doğu Marmara Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ve Doğu Marmara 2. Sera Bahçe ve Süs Bitkileri Fuarı ile eş zamanlı bir alım heyeti organizasyonu düzenlendi.

FUAR İÇİN KAMERUNDAN GELDİLER

Düzenlenen alım heyeti organizasyonu ile Kamerun’dan Garoua Boulai Belediye Başkanı Esther Yanffo Ndoe ve Kamerun’dan Caısse Agrotastorale Camerun S.A Firma Temsilcisi Doudjo Armand Kocaeli’ne geldi. İki ülke arasında işbirliğin gelişmesi ve tarım ürünleri sektöründe her türlü ürün, ekipman ve mühendislik konularında destek alışverişinde bulunuldu.

PROTOKOL İLE GÖRÜŞTÜLER

Kamerun’dan Garoua Boulai Belediye Başkanı Esther Yanffo Ndoe ve  Caısse Agrotastorale Camerun S.A Firma Temsilcisi Doudjo Armand, fuarda tüm gün boyunca ikili iş görüşmeleri yaptı. İthalat için firma yetkilileri ile görüşen ikili, daha sonra Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz ve beraberindeki heyet ile görüştü.

ATA TOHUMU HEDİYE EDİLDİ

Tarım Fuarında tüm gün görüşme yapan Kamerunlu heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan standa konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından misafir edilen Kamerunlu heyete yerel (ata tohumları) hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.