Kamp bitti tatil başladı

Spor 14.08.2017 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kamp bitti tatil başladı

SARI YEŞİLLİLER KIZILCAHAMAM KAMPINA NOKTA KOYDU

Kızılcahamam kampını tamamlayan Darıca Gençlerbirliği, 2 günlük iznin ardından Çarşamba günü toplanarak Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Kızılcahamam’da 11 günlük bir kamp süreci geçiren Gürses Kılıç komutasındaki Darıca Gençlerbirliği, kampa son noktayı koydu. Dün sabah yapılan antrenmanla Kızılcahamam kampını tamamlayan sarı yeşilliler, 2 günlük izne ayrıldı. 16 Ağustos Çarşamba günü saat 13.00’da Darıca’da kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 16.30’da ise haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirerek 26 Ağustos’ta ligin ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına start verecek. KILIÇ İLK 11’İNİ BELİRLEYECEK Velimeşe maçına kadar 10 günlük bir süresi kalacak olan sarı yeşilliler, bu periyotta taktiksel çalışmalarla lige hazır olmaya çalışacak. Teknik Direktör Güses Kılıç’ın önümüzdeki haftadan itibaren mental toplantılara da ağırlık vereceği öğrenilirken, kafasında ilk 11’e de bu süreçte karar verecek.
SARI YEŞİLLİLER KIZILCAHAMAM KAMPINA NOKTA KOYDU

Kızılcahamam kampını tamamlayan Darıca Gençlerbirliği, 2 günlük iznin ardından Çarşamba günü toplanarak Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Kızılcahamam’da 11 günlük bir kamp süreci geçiren Gürses Kılıç komutasındaki Darıca Gençlerbirliği, kampa son noktayı koydu. Dün sabah yapılan antrenmanla Kızılcahamam kampını tamamlayan sarı yeşilliler, 2 günlük izne ayrıldı. 16 Ağustos Çarşamba günü saat 13.00’da Darıca’da kulüp tesislerinde toplanacak olan sarı yeşilliler, saat 16.30’da ise haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirerek 26 Ağustos’ta ligin ilk haftasında sahasında karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına start verecek.

KILIÇ İLK 11’İNİ BELİRLEYECEK

Velimeşe maçına kadar 10 günlük bir süresi kalacak olan sarı yeşilliler, bu periyotta taktiksel çalışmalarla lige hazır olmaya çalışacak. Teknik Direktör Güses Kılıç’ın önümüzdeki haftadan itibaren mental toplantılara da ağırlık vereceği öğrenilirken, kafasında ilk 11’e de bu süreçte karar verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.