KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

Çayırova 11.03.2016 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR

07 Mart 2016 Pazartesi Günü Saat 19.00’da Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan Derincespor Genç Takımı ile Çayırovaspor Genç Takımı arasındaki karşılaşmanın yarıda kalmasına sebep olan saha içi olaylarından dolayı öncelikle kulübümüz adına özür dileriz. Müsabaka devam ederken karşılaşmanın hakemi oyuncumuz Munzur Erdoğan’ı yapmış olduğu hareketten dolayı kırmızı kart ile cezalandırmıştır. Bu cezayı kabullenemeyen genç oyuncumuz maçın hakemine karşı kulübümüzün ve yönetim kurulumuzun asla kabul edemeyeceği bir davranış içerisinde bulunmuştur. Genç takımın yanında ayrıca A Takım oyuncumuzda olan bu oyuncumuzun davranışı yönetim kurulumuzca süresiz kadro dışı bırakılarak cezalandırılmıştır. Futbol sahalarımızda görmek istemediğimiz şiddet olaylarının son bulması adına bu fair play kriterlerini bozan şahıslar kendi oyuncumuzda olsa Çayırovaspor Yönetimi olarak asla taviz vermeyeceğimizi bildirir maçın hakeminden, KASKF Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, hakem camiasında, ve tüm futbolseverlerden özür dileriz. ELESER’DE AYNI DUYGULARDA Çayırovaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Selçuk Eleser’de, “6 yıldır Çayırovaspor’da görev yapıyorum. İlimizi, ilçemizi Türkiye Şampiyonalarında temsil eden bir teknik adam olarak yaşanan olayları tasnip etmem mümkün değil. Yaşanan olay ani ve hızlı bir şekilde gelişti. Bulunduğum noktadan olay noktasına müdahale etmek sürecin hızlı gelişmesinden dolayı mümkün olmadı. Yedek kulübesinden olay noktasına kadar olay yaşandı. Hakem arkadaşımızdan ve camiasında tüm futbolseverlerden yaşanan bu durumdan dolayı özür dilerim.”dedi MUNZUR ÇOK ÜZGÜN Yaşanan olayın içinde yer alan Çayırovaspor Futbolcusu Munzur Erdoğan ise, “Bugüne kadar çalıştığım hocalar benim yetenekli bir futbolcu olduğumu söylüyorlar. Bu sezon hem Süper Amatör Lig’de mücadele eden hem de altyapı takımında oynayan bir futbolcuyum. 6 yıldır lisanslı faal futbol hayatım var. İlk defa kırmızı kart gördüm. Bir anlık olan olaydan dolayı BAŞTA ilk kez müsabakamızı izlemeye gelen ANNEM’den hakem ağabeyimden ve de bütün spor camiasından özür dilerim. Bundan sonra asla böyle bir durum yaşanmayacağının sözünü verirken yine örnek bir futbolcu olma hedefi ile bu yaşanan olayları herkese unutturmak tek amacım olacaktır.”dedi.

07 Mart 2016 Pazartesi Günü Saat 19.00’da Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan Derincespor Genç Takımı ile Çayırovaspor Genç Takımı arasındaki karşılaşmanın yarıda kalmasına sebep olan saha içi olaylarından dolayı öncelikle kulübümüz adına özür dileriz. Müsabaka devam ederken karşılaşmanın hakemi oyuncumuz Munzur Erdoğan’ı yapmış olduğu hareketten dolayı kırmızı kart ile cezalandırmıştır. Bu cezayı kabullenemeyen genç oyuncumuz maçın hakemine karşı kulübümüzün ve yönetim kurulumuzun asla kabul edemeyeceği bir davranış içerisinde bulunmuştur. Genç takımın yanında ayrıca A Takım oyuncumuzda olan bu oyuncumuzun davranışı yönetim kurulumuzca süresiz kadro dışı bırakılarak cezalandırılmıştır. Futbol sahalarımızda görmek istemediğimiz şiddet olaylarının son bulması adına bu fair play kriterlerini bozan şahıslar kendi oyuncumuzda olsa Çayırovaspor Yönetimi olarak asla taviz vermeyeceğimizi bildirir maçın hakeminden, KASKF Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, hakem camiasında, ve tüm futbolseverlerden özür dileriz.

ELESER’DE AYNI DUYGULARDA
Çayırovaspor Altyapı Teknik Sorumlusu Selçuk Eleser’de, “6 yıldır Çayırovaspor’da görev yapıyorum. İlimizi, ilçemizi Türkiye Şampiyonalarında temsil eden bir teknik adam olarak yaşanan olayları tasnip etmem mümkün değil. Yaşanan olay ani ve hızlı bir şekilde gelişti. Bulunduğum noktadan olay noktasına müdahale etmek sürecin hızlı gelişmesinden dolayı mümkün olmadı. Yedek kulübesinden olay noktasına kadar olay yaşandı. Hakem arkadaşımızdan ve camiasında tüm futbolseverlerden yaşanan bu durumdan dolayı özür dilerim.”dedi

MUNZUR ÇOK ÜZGÜN

Yaşanan olayın içinde yer alan Çayırovaspor Futbolcusu Munzur Erdoğan ise, “Bugüne kadar çalıştığım hocalar benim yetenekli bir futbolcu olduğumu söylüyorlar. Bu sezon hem Süper Amatör Lig’de mücadele eden hem de altyapı takımında oynayan bir futbolcuyum. 6 yıldır lisanslı faal futbol hayatım var. İlk defa kırmızı kart gördüm. Bir anlık olan olaydan dolayı BAŞTA ilk kez müsabakamızı izlemeye gelen ANNEM’den hakem ağabeyimden ve de bütün spor camiasından özür dilerim. Bundan sonra asla böyle bir durum yaşanmayacağının sözünü verirken yine örnek bir futbolcu olma hedefi ile bu yaşanan olayları herkese unutturmak tek amacım olacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.