19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kamyon devrildi, yol kapandı!

Dilovası 08.06.2017 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kamyon devrildi, yol kapandı!

D-100 Karayolu Dilovası geçişinde devrilen kamyon nedeniyle yol bir süre araç trafiğine kapalı kaldı. Kaza, D-100 Karayolu Dilovası Gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İstanbul istikametine seyir halinde olan kömür yüklü kamyon kontrolden çıkarak devrildi. Kaza nedeniyle İstanbul istikameti araç trafiğine kapanırken, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonda yüklü olan kömürler de yola saçıldı. Kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Yola dökülen kömürler, karayolları ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi. Aracın çekilmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.  

D-100 Karayolu Dilovası geçişinde devrilen kamyon nedeniyle yol bir süre araç trafiğine kapalı kaldı.

Kaza, D-100 Karayolu Dilovası Gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İstanbul istikametine seyir halinde olan kömür yüklü kamyon kontrolden çıkarak devrildi. Kaza nedeniyle İstanbul istikameti araç trafiğine kapanırken, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonda yüklü olan kömürler de yola saçıldı. Kaza nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Yola dökülen kömürler, karayolları ekiplerinin çalışmasıyla temizlendi. Aracın çekilmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.