19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kamyon Gebze'yi karıştırdı

Gebze 12.11.2015 - 20:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kamyon Gebze'yi karıştırdı

Gebze’de bir hafriyat kamyonu ortalığı bir birine kattı.

Edinilen bilgilere göre; Olay bu akşam saat:18:20 sıralarında Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) kavşağında meydana geldi. Abdullah.K’nın kullandığı 41 VF 412 plakalı hafriyat kamyonu kavşakta araçlara çarparak  kaçtı.Ardından alkollü olduğu anlaşılan sürücü ile polis arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. NEFES KESEN KOVALAMACA! Polisin dur ihtarına uymayan kamyon sürücüsü en sonunda Gebze Bal küpü Mevkii’nde yakalandı.Öte yandan Abdullah.K gözaltına alınarak doktor raporu alınmak üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesine götürüldü.Sürücünün  daha önceden 3 kez alkolden dolayı ehliyetini kaptırdığı ve aranması olduğu da ortaya çıktı. Kaynak: Kulis Haber
Gebze’de bir hafriyat kamyonu ortalığı bir birine kattı.

Edinilen bilgilere göre; Olay bu akşam saat:18:20 sıralarında Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) kavşağında meydana geldi. Abdullah.K’nın kullandığı 41 VF 412 plakalı hafriyat kamyonu kavşakta araçlara çarparak  kaçtı.Ardından alkollü olduğu anlaşılan sürücü ile polis arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı.

NEFES KESEN KOVALAMACA!

Polisin dur ihtarına uymayan kamyon sürücüsü en sonunda Gebze Bal küpü Mevkii’nde yakalandı.Öte yandan Abdullah.K gözaltına alınarak doktor raporu alınmak üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesine götürüldü.Sürücünün  daha önceden 3 kez alkolden dolayı ehliyetini kaptırdığı ve aranması olduğu da ortaya çıktı.

Kaynak: Kulis Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.