19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kamyon, Servis Minibüsüne Çarptı: 5 Yaralı

Gebze 19.04.2017 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kamyon, Servis Minibüsüne Çarptı: 5 Yaralı

Gebze'de, kamyonun yol kenarında duran servis aracına çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Beylikbağı mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Eyüp Örs idaresindeki 41 BF 993 plakalı kamyon, yolun kenarında duran sürücüsü öğrenilemeyen 41 P 5290 plakalı servis minibüsüne çarptı. Minibüs çarpmanın etkisiyle bariyerlere çarptı. Kazada, servis aracında bulunan 5 kişi yaralandı. 112 Acil ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kamyonda babasıyla birlikte yolculuk eden Abdulsamet Örs, bir aracın kendilerini sıkıştırması nedeniyle duramadıklarını ve yol kenarında bekleyen servis minibüsüne çarptıklarını söyledi.    
Gebze'de, kamyonun yol kenarında duran servis aracına çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Beylikbağı mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan Eyüp Örs idaresindeki 41 BF 993 plakalı kamyon, yolun kenarında duran sürücüsü öğrenilemeyen 41 P 5290 plakalı servis minibüsüne çarptı. Minibüs çarpmanın etkisiyle bariyerlere çarptı. Kazada, servis aracında bulunan 5 kişi yaralandı. 112 Acil ekipleri tarafından Gebze Fatih Devlet Hastanesi ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Kamyonda babasıyla birlikte yolculuk eden Abdulsamet Örs, bir aracın kendilerini sıkıştırması nedeniyle duramadıklarını ve yol kenarında bekleyen servis minibüsüne çarptıklarını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.