KANDIRASPOR ÇAYIROVASPOR ... CANLI

Çayırova 05.03.2016 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KANDIRASPOR ÇAYIROVASPOR ... CANLI

Süper Amatör Lig Play Off Grubunda 2. hafta karşılaşmasında yeşil siyahlılar Kandıra deplasmanında. Maçın tüm detaylarını saat 13:00' te sitemizden takip edebilirsiniz...

    Maçın başlamasına 10 dakika gibi kısa bir süre var. Kandıra'da aralıklı olarak sağanak yağmur olsada da güneşte sıklıkla kendini gösterdiği dakikalar yaşıyoruz. Hava çok soğuk. İki takım ve maçı yönetecek hakemler son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorlar. KARŞILAŞMA BAŞLADI   Dakika 1: Karşılaşmaya başlayan taraf evsahibi Kandıra G.B Belediyespor oldu   Dakika 12: Maçın ilk atağı evsahibi takımdan geldi. Ceza sahasına girerken kaleye giden sert şutu Engin güçlükle kornere çeldi. Dakika 17. Bu kz Çayırovaspor rakip kalede tehlikeli oldu. Güney rakiplerini çalımlayarak laeci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçmek isteyen Güney yerde kaldı. Çayırovasporlu futbolcu ve yedek kulübe hakeme penaltı ısrarında bulunsada korner kararı çıktı. Korner atışından sonuç çıkmadı. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOllll Dakika 21: Ceza sahası hemen önünden kazanılan serbest atışı kullanan Güney ağları buldu. Çayırovaspor bu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Dakika 32: Muammer, Erkam ve Tayfun ile atak başlangıcı yapılırken topu elle kontrol eden Muammer sarı kart gördü. GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL Dakika 42.Bu kez Erkan ikinci gole imza atan isim oldu. Tayfun çalımlarla ceza sahası çizgisine kadar inere topu İdris'e ortaladı. İdris topu Erkam'ın önüne bırakırken önünü de açtı. Düzgün bir şutla ağları bulan Erkam takımını 2 farklı skora taşıdı. İLK YARI SONA ERDİ     İKİNCİ YARI BAŞLADI   Dakika 46:Karşılamanın ikinci yarısına temsilcimiz Çayırovaspor başladı. Dakika 48: Serhat acılar içinde yerde kaldı. Kendisine faul yapan oyuncu sarı kart görürken Serhat'ın tedavisi de tamamlandı. Dakika 65. Tayfun'un arka direğe ortaladığı topu elinden kaçıran kalecinin bu hatasını İdris affetmeyecek bir plase yaptı ama direk izin vermedi. Dakika 72: Karşılaşmaya Bora dahil oldu. İdris çıktı Dakika 78. Erkam sarı kart gördü. Dakika 90: Ahmet Güneş karşılaşmaya dahil olurken Tayfun Keskinoğlu çıktı. 90+: Play off grubu öncesi takıma dahil olan Olcan ilk kez Çayırovaspor forması ile maça dahil oldu. Muammer oyundan çıktı Karşılaşmanın artık son anları oynanıyor. İki takımda ikinci yarı golden daha çok orta saha mücadelesi ile 45 dakikayı tamamlamak üzereler. Pozisyon üretmek konusunda da cimrileşen iki takımın karşılaşmasında maçın orta hakemi 3 dakika daha ilave edilmesini istedi.   KARŞILAŞMA BİTTİ
Süper Amatör Lig Play Off Grubunda 2. hafta karşılaşmasında yeşil siyahlılar Kandıra deplasmanında. Maçın tüm detaylarını saat 13:00' te sitemizden takip edebilirsiniz...

 

 

Maçın başlamasına 10 dakika gibi kısa bir süre var. Kandıra'da aralıklı olarak sağanak yağmur olsada da güneşte sıklıkla kendini gösterdiği dakikalar yaşıyoruz. Hava çok soğuk. İki takım ve maçı yönetecek hakemler son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorlar.

KARŞILAŞMA BAŞLADI

 

Dakika 1: Karşılaşmaya başlayan taraf evsahibi Kandıra G.B Belediyespor oldu

 

Dakika 12: Maçın ilk atağı evsahibi takımdan geldi. Ceza sahasına girerken kaleye giden sert şutu Engin güçlükle kornere çeldi.

Dakika 17. Bu kz Çayırovaspor rakip kalede tehlikeli oldu. Güney rakiplerini çalımlayarak laeci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçmek isteyen Güney yerde kaldı. Çayırovasporlu futbolcu ve yedek kulübe hakeme penaltı ısrarında bulunsada korner kararı çıktı. Korner atışından sonuç çıkmadı.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOllll

Dakika 21: Ceza sahası hemen önünden kazanılan serbest atışı kullanan Güney ağları buldu. Çayırovaspor bu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Dakika 32: Muammer, Erkam ve Tayfun ile atak başlangıcı yapılırken topu elle kontrol eden Muammer sarı kart gördü.

GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL

Dakika 42.Bu kez Erkan ikinci gole imza atan isim oldu. Tayfun çalımlarla ceza sahası çizgisine kadar inere topu İdris'e ortaladı. İdris topu Erkam'ın önüne bırakırken önünü de açtı. Düzgün bir şutla ağları bulan Erkam takımını 2 farklı skora taşıdı.

İLK YARI SONA ERDİ

 

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

 

Dakika 46:Karşılamanın ikinci yarısına temsilcimiz Çayırovaspor başladı.

Dakika 48: Serhat acılar içinde yerde kaldı. Kendisine faul yapan oyuncu sarı kart görürken Serhat'ın tedavisi de tamamlandı.

Dakika 65. Tayfun'un arka direğe ortaladığı topu elinden kaçıran kalecinin bu hatasını İdris affetmeyecek bir plase yaptı ama direk izin vermedi.

Dakika 72: Karşılaşmaya Bora dahil oldu. İdris çıktı

Dakika 78. Erkam sarı kart gördü.

Dakika 90: Ahmet Güneş karşılaşmaya dahil olurken Tayfun Keskinoğlu çıktı.

90+: Play off grubu öncesi takıma dahil olan Olcan ilk kez Çayırovaspor forması ile maça dahil oldu. Muammer oyundan çıktı

Karşılaşmanın artık son anları oynanıyor. İki takımda ikinci yarı golden daha çok orta saha mücadelesi ile 45 dakikayı tamamlamak üzereler. Pozisyon üretmek konusunda da cimrileşen iki takımın karşılaşmasında maçın orta hakemi 3 dakika daha ilave edilmesini istedi.

 

KARŞILAŞMA BİTTİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.