KANDAZ ÇOCUKLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Gebze 26.01.2016 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KANDAZ ÇOCUKLARI ÖDÜLLENDİRDİ

İMKÂNIM OLDUĞU SÜRECE HER DÖNEM BU ÇALIŞMAM DEVAM EDECEKTİR

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz okulların sömestr tatili vermesi ile birlikte takdir ve teşekkür getiren öğrencilere kitap hediye etti. Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklama da “Çocuklarımızın başarılarını ödüllendirmek ve başarıyı teşvik etmek için Taktir ve teşekkür alan öğrencilerimize kütüphanemizden istediği bir kitabı hediye edeceğiz demiştim. Görüldüğü gibi eğitimde başarı gösteren çocuklarımız muhtarlığımızdan istedikleri kitaplarını alarak muhtar amcalarına teşekkür ederek daha çok çalışacaklarına söz verdiler. Bende onlara her konuda istedikleri zaman destek imkanlar dahilinde olacağımı ve yanlarında olduğumu bildirerek onların gönlünü aldım. Tekrar öğrencilerimize başarılar diler gözlerinden öper sevgilerimi sunarım.” Dedi.
İMKÂNIM OLDUĞU SÜRECE HER DÖNEM BU ÇALIŞMAM DEVAM EDECEKTİR

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz okulların sömestr tatili vermesi ile birlikte takdir ve teşekkür getiren öğrencilere kitap hediye etti.

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklama da “Çocuklarımızın başarılarını ödüllendirmek ve başarıyı teşvik etmek için Taktir ve teşekkür alan öğrencilerimize kütüphanemizden istediği bir kitabı hediye edeceğiz demiştim. Görüldüğü gibi eğitimde başarı gösteren çocuklarımız muhtarlığımızdan istedikleri kitaplarını alarak muhtar amcalarına teşekkür ederek daha çok çalışacaklarına söz verdiler. Bende onlara her konuda istedikleri zaman destek imkanlar dahilinde olacağımı ve yanlarında olduğumu bildirerek onların gönlünü aldım. Tekrar öğrencilerimize başarılar diler gözlerinden öper sevgilerimi sunarım.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.