19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kandaz’dan Olay Olan Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!

Gebze 14.02.2018 - 13:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kandaz’dan Olay Olan Fotoğraf Sonrası İlk Açıklama!

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remi Kandaz’ın belinde 4 silahla poz verdiği fotoğrafın ses getirmesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Muhtar Kandaz fotoğrafından rahatsız olanlara, “Ya benim anlatmak istediğimi anlamadılar, ya da art niyetliler.” dedi.

Ses getiren paylaşımının ardında Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ilk açılamayı gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya yaptı. Muhtar Kandaz, açıklamasında paylaşımının art niyetli algılanarak yerel ve ulusal basında aleyhinde linç kampanyası başlatıldığı söylendi. Kandaz, “Niyeti üzüm yemek olmayan, içinde zerre kadar vatan aşkı barındırmayan, vatan için ortaya çıkan bende dâhil herkese Kurtuluş Savaşı’nda ülkemize saldıran yedi düvelin arta kalmış torunları dedelerinin intikamını almak için iyi niyetle yaptığım her şeyi kendi istedikleri gibi art niyetli yorumlayarak ulusal ve yerel basın başta olmak üzere aleyhimde linç kampanyası başlatmışlardır.” diye konuştu.     AĞZA ALINMAYACAK SÖZLERLE SALDIRIYORLAR Kendisine sosyal medyada ağza alınmayacak sözlerle saldırıldığını söyleyen Muhtar Kandaz, “Sanal ortamda bu haberlerden etkilenerek şahsıma mukaddes bildiğim değerlere ağza alınmayacak sözlerle saldırılmaktadır. Bu şer cephesi çok iyi bilsin ki, bizi doğru bildiğimiz yoldan hiç bir güç döndüremez. Biz bayrağımıza vatanımıza milletimize canımızı feda etmişiz. Bizi ölüm dahi olsa korkutamaz. Bu paylaşımımdan dolayı Başta Kocaeli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sayın Satılmış Demir Bey ve Yardımcısı Sayın Mahmut Kaya olmak üzere tüm vatan âşıklarına teşekkür ediyorum. Benim bu paylaşımımdan rahatsız olanlar, ya benim anlatmak istediğimi anlamadılar ya da art niyetliler.     YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM! Paylaşımımda ‘Madem ölüm tek bir defa gelecek, oda niye vatan için olmasın!’ demişim. Hiç kimse bu vatanın sevdalılarını hafife almasın. Millet olarak, gerektiğinde vatan için mücadele verip, şehit olmaktan gurur duyarız.  Zevk alırız. Ben yine de sözümdeyim. Bu vatan için canımı seve seve vermeye hazırım. Nasıl olmasa bir gün ölecek değil miyiz? Hiç değilse vatan için bayrak için ölelim.” dedi. Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ayrıca şahsına sosyal medya üzerinden hakaret ederek ağza alınmayacak sözler savuranlar hakkında kötü sözleri aynen iade ettiğini belirterek gerekirse hakaret edenler yasal işlem başlatacağını söyledi.  HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remi Kandaz’ın belinde 4 silahla poz verdiği fotoğrafın ses getirmesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Muhtar Kandaz fotoğrafından rahatsız olanlara, “Ya benim anlatmak istediğimi anlamadılar, ya da art niyetliler.” dedi.

Ses getiren paylaşımının ardında Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ilk açılamayı gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya yaptı. Muhtar Kandaz, açıklamasında paylaşımının art niyetli algılanarak yerel ve ulusal basında aleyhinde linç kampanyası başlatıldığı söylendi. Kandaz, “Niyeti üzüm yemek olmayan, içinde zerre kadar vatan aşkı barındırmayan, vatan için ortaya çıkan bende dâhil herkese Kurtuluş Savaşı’nda ülkemize saldıran yedi düvelin arta kalmış torunları dedelerinin intikamını almak için iyi niyetle yaptığım her şeyi kendi istedikleri gibi art niyetli yorumlayarak ulusal ve yerel basın başta olmak üzere aleyhimde linç kampanyası başlatmışlardır.” diye konuştu.

 

 

AĞZA ALINMAYACAK SÖZLERLE SALDIRIYORLAR

Kendisine sosyal medyada ağza alınmayacak sözlerle saldırıldığını söyleyen Muhtar Kandaz, “Sanal ortamda bu haberlerden etkilenerek şahsıma mukaddes bildiğim değerlere ağza alınmayacak sözlerle saldırılmaktadır. Bu şer cephesi çok iyi bilsin ki, bizi doğru bildiğimiz yoldan hiç bir güç döndüremez. Biz bayrağımıza vatanımıza milletimize canımızı feda etmişiz. Bizi ölüm dahi olsa korkutamaz. Bu paylaşımımdan dolayı Başta Kocaeli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sayın Satılmış Demir Bey ve Yardımcısı Sayın Mahmut Kaya olmak üzere tüm vatan âşıklarına teşekkür ediyorum. Benim bu paylaşımımdan rahatsız olanlar, ya benim anlatmak istediğimi anlamadılar ya da art niyetliler.

 

 

YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM!

Paylaşımımda ‘Madem ölüm tek bir defa gelecek, oda niye vatan için olmasın!’ demişim. Hiç kimse bu vatanın sevdalılarını hafife almasın. Millet olarak, gerektiğinde vatan için mücadele verip, şehit olmaktan gurur duyarız.  Zevk alırız. Ben yine de sözümdeyim. Bu vatan için canımı seve seve vermeye hazırım. Nasıl olmasa bir gün ölecek değil miyiz? Hiç değilse vatan için bayrak için ölelim.” dedi. Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz ayrıca şahsına sosyal medya üzerinden hakaret ederek ağza alınmayacak sözler savuranlar hakkında kötü sözleri aynen iade ettiğini belirterek gerekirse hakaret edenler yasal işlem başlatacağını söyledi. 

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.