19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kandaz; “Ekmeğimizden Elinizi Çekin”

Gebze 25.09.2018 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kandaz; “Ekmeğimizden Elinizi Çekin”

Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz Gebze’de ekmeğe yapılan zamla ilgili olarak, “Ekmek zammı kabul edilir bir durum değildir.” dedi.

Gebze’de tekli 200 gram ekmek, 1.25 TL çiftli 400 gram ekmek ise 2.50 TL oldu. Yapılan zamma bazı partilerin siyasi temsilcileri tepki gösterdi. Ekmeğe yapılan zamma Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz da tepki göstererek, “Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bir de yanıltma aldatma yollu ekmek zammı ile karşılaştık. 250 gramı 1.25 TL olan ekmek sessiz sedasız 400 gramı 2.50 TL olmuş sonuç; 25 zam. Tamam, illaki zam kaçınılmazsa gramajı ile niye oynuyorsunuz 250 gram ekmeği yap 1. 40 yap 1.50 zaten israfın hat safhada olduğu ekmeği 400 gram yaparak hat safhaya ulaşır. Günlük bir ekmek tüketen birine sen iki ekmek ye obez ol demektir bu. VALİ AKSOY’U ARADIM Bu arada konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımızı aradım ve bu durumun düzeltip, bir an önce yanlıştan dönülmesini istedim. Başkanımız, bizim bu konuda yetkimiz ve her hangi bir yaptırım gücümüz yok dedi. Başkanımıza Sayın Bakanımız zam olmayacak dediği halde bu kabul edilir bir durum değildir dedim. Başkanımız konunun yetkilisinin Vali Bey olduğunu söyledi. Bunun üzerine Vali Beyi aradım ve ona bu durumun ahaliyi çok rahatsız ettiğini bildirdim. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini söyledim. Vali bey bana konuyla yakından ilgileneceğini ve ne gerekirse yapmaya çalışacağını söyledi.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz Gebze’de ekmeğe yapılan zamla ilgili olarak, “Ekmek zammı kabul edilir bir durum değildir.” dedi.

Gebze’de tekli 200 gram ekmek, 1.25 TL çiftli 400 gram ekmek ise 2.50 TL oldu. Yapılan zamma bazı partilerin siyasi temsilcileri tepki gösterdi. Ekmeğe yapılan zamma Gebze Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz da tepki göstererek, “Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bir de yanıltma aldatma yollu ekmek zammı ile karşılaştık. 250 gramı 1.25 TL olan ekmek sessiz sedasız 400 gramı 2.50 TL olmuş sonuç; 25 zam. Tamam, illaki zam kaçınılmazsa gramajı ile niye oynuyorsunuz 250 gram ekmeği yap 1. 40 yap 1.50 zaten israfın hat safhada olduğu ekmeği 400 gram yaparak hat safhaya ulaşır. Günlük bir ekmek tüketen birine sen iki ekmek ye obez ol demektir bu.

VALİ AKSOY’U ARADIM

Bu arada konu ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanımızı aradım ve bu durumun düzeltip, bir an önce yanlıştan dönülmesini istedim. Başkanımız, bizim bu konuda yetkimiz ve her hangi bir yaptırım gücümüz yok dedi. Başkanımıza Sayın Bakanımız zam olmayacak dediği halde bu kabul edilir bir durum değildir dedim. Başkanımız konunun yetkilisinin Vali Bey olduğunu söyledi. Bunun üzerine Vali Beyi aradım ve ona bu durumun ahaliyi çok rahatsız ettiğini bildirdim. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesi gerektiğini söyledim. Vali bey bana konuyla yakından ilgileneceğini ve ne gerekirse yapmaya çalışacağını söyledi.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.