19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KANDAZ VALİ'YE GEBZE'NİN SORUNLARINI ANLATTI!

Gebze 07.12.2016 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KANDAZ VALİ'YE GEBZE'NİN SORUNLARINI ANLATTI!

Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, dün gerçekleşen Muhtarlar Toplantısı’nda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na Gebze’nin sorunlarını anlattı.

Kandaz sosyal medya da yaptığı açıklama da, Gebze’nin sorunlarını ve eksiklerini muhtarlar toplantısında Vali Güzeloğlu’na anlattığını söyleyerek Gebzelilerin bu konuda bilgisi olsun diyerek paylaşım yaptı. GÜVENLİK SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ Kandaz açıklamasında “Sevgili Arapçeşmeliler, Malumunuz Valilikte Valimiz, Gebze Kaymakamımız, Gebze Belediye Başkanımız, Kocaeli Emniyet Müdürümüz ve çeşitli birim yetkililerinin katılımının olduğu bir toplantı yaptık. Toplantıda söz alarak bölgemizin genel sorunu olan okulların ve parkların güvenliğine dikkat çektim. Madde bağımlıları, çocukların okumasına engel olan unsurlar, parkların denetimi gibi bir çok sorunu ilettim. Ayrıca SEDAŞ’la alakalı olan paylaşımımdan ötürü SEDAŞ’ın yetkilisi benimle özellikle ilgilendi ve ne gerekiyorsa yapacağına söz verdi. Aynı sıkıntıyı Vali Bey’e de anlattım çözüm istedim. SEDAŞ’I DA İNTERNET SORUNUNU DA ANLATTI Ayrı bir konuda yeni binalara internet bağlantısındaki sıkıntıyı vali beye söyledim. Bir başka konu ceza evi altındaki boş alanın mahallemize gençlerimizin zaman geçirebileceği bir spor kompleksi için kamulaştırılması gerektiğini. Aksi halde bu iş için Cumhur Başkanımıza bile çıkabileceğimi söyledim. Zaman kısıtlı olduğu için konuların bazılarını yemek molasında Valimiz Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza söyledim. Gebzemizin sıkıntıları bir toplantıya sığacak kadar az değil. Zaman buldukça geriye kalan sıkıntıları da dile getirmeye devam edeceğim.  Diyeceğim o ki ben elimden geldiğince sıkıntıları dile getirip takipçisi olacağıma söz veriyorum. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci misali. Selam ve dua ile kalın sağlıcakla....” dedi.
Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, dün gerçekleşen Muhtarlar Toplantısı’nda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na Gebze’nin sorunlarını anlattı.

Kandaz sosyal medya da yaptığı açıklama da, Gebze’nin sorunlarını ve eksiklerini muhtarlar toplantısında Vali Güzeloğlu’na anlattığını söyleyerek Gebzelilerin bu konuda bilgisi olsun diyerek paylaşım yaptı.

GÜVENLİK SORUNUNA DİKKAT ÇEKTİ

Kandaz açıklamasında “Sevgili Arapçeşmeliler, Malumunuz Valilikte Valimiz, Gebze Kaymakamımız, Gebze Belediye Başkanımız, Kocaeli Emniyet Müdürümüz ve çeşitli birim yetkililerinin katılımının olduğu bir toplantı yaptık. Toplantıda söz alarak bölgemizin genel sorunu olan okulların ve parkların güvenliğine dikkat çektim. Madde bağımlıları, çocukların okumasına engel olan unsurlar, parkların denetimi gibi bir çok sorunu ilettim. Ayrıca SEDAŞ’la alakalı olan paylaşımımdan ötürü SEDAŞ’ın yetkilisi benimle özellikle ilgilendi ve ne gerekiyorsa yapacağına söz verdi. Aynı sıkıntıyı Vali Bey’e de anlattım çözüm istedim.

SEDAŞ’I DA İNTERNET SORUNUNU DA ANLATTI

Ayrı bir konuda yeni binalara internet bağlantısındaki sıkıntıyı vali beye söyledim. Bir başka konu ceza evi altındaki boş alanın mahallemize gençlerimizin zaman geçirebileceği bir spor kompleksi için kamulaştırılması gerektiğini. Aksi halde bu iş için Cumhur Başkanımıza bile çıkabileceğimi söyledim.
Zaman kısıtlı olduğu için konuların bazılarını yemek molasında Valimiz Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza söyledim. Gebzemizin sıkıntıları bir toplantıya sığacak kadar az değil. Zaman buldukça geriye kalan sıkıntıları da dile getirmeye devam edeceğim.  Diyeceğim o ki ben elimden geldiğince sıkıntıları dile getirip takipçisi olacağıma söz veriyorum. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci misali. Selam ve dua ile kalın sağlıcakla....” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.