GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kandıra’da hizmetler yeni binadan yürütülecek

Kocaeli 02.08.2018 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kandıra’da hizmetler yeni binadan yürütülecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra yeni belediye hizmet binasının inşa çalışmalarını başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Belediyesi için yeni hizmet binası inşa ediyor. Kandıra’nın Akdurak Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni belediye binası 491 ada 1 parselde inşa ediliyor. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arazi üzerinde yapılan hizmet binasının inşası Elyapı Beton yüklenici firması tarafından yürütülüyor. İnşa alanında başlayan çalışmalar kapsamında yapının temel ve hafriyat uygulamaları gerçekleştiriliyor. MODERN BİR YAPI Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak bina Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere kazandırdığı üçüncü belediye hizmet binası olacak. Geçtiğimiz yıllarda Başiskele ve Karamürsel belediyeleri için yapılan modern hizmet binalarında vatandaşlara hizmet veriliyor. Kandıra Belediyesi için inşa edilen yeni bina da modern bir yapı olacak. ÜÇ BLOK’TAN OLUŞUYOR İki uzun bir kısa olma üzere üç blok halinde yapılacak olan bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde inşa edilecek. Bina tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, duş, arşiv alanları olarak düzenlenecek. HİZMET ALANLARI Üst borum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. Yapını zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları yapılacak. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da yer alacak.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra yeni belediye hizmet binasının inşa çalışmalarını başlattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Belediyesi için yeni hizmet binası inşa ediyor. Kandıra’nın Akdurak Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni belediye binası 491 ada 1 parselde inşa ediliyor. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan arazi üzerinde yapılan hizmet binasının inşası Elyapı Beton yüklenici firması tarafından yürütülüyor. İnşa alanında başlayan çalışmalar kapsamında yapının temel ve hafriyat uygulamaları gerçekleştiriliyor.

MODERN BİR YAPI

Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak bina Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere kazandırdığı üçüncü belediye hizmet binası olacak. Geçtiğimiz yıllarda Başiskele ve Karamürsel belediyeleri için yapılan modern hizmet binalarında vatandaşlara hizmet veriliyor. Kandıra Belediyesi için inşa edilen yeni bina da modern bir yapı olacak.

ÜÇ BLOK’TAN OLUŞUYOR

İki uzun bir kısa olma üzere üç blok halinde yapılacak olan bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde inşa edilecek. Bina tam donanıma sahip olacak. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alacak. En alt bodrum 44 araçlık otopark ve sığınak olarak, orta bodrum kat da 40 araçlık otopark ve depo, duş, arşiv alanları olarak düzenlenecek.

HİZMET ALANLARI

Üst borum katta ise giriş fuayesi, bekleme salonu ve hizmet birimleri yer alacak. Yapını zemin katında başkanlık girişi, bekleme salonu ve hizmet birimleri bulunacak. İkinci katta belediye meclis salonu ve meclis grup odaları yapılacak. Üçüncü kat ise başkanlık makamı olarak düzenlenecek. Bu katta ayrıca personel dinlenme terası da yer alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.