19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kanko Gebze’de Vatandaşla Buluştu

Gebze 30.05.2018 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kanko Gebze’de Vatandaşla Buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Muhip Kanko, seçim çalışmaları kapsamında günde ortalama 25 kilometre yürüyor. Sokak sokak bütün ilçeleri dolaşan Kanko dün Gebze’deydi. Esnafla buluştu, vatandaşlardan seçim için destek istedi.

24 Haziran erken seçimleri için 13 milletvekili adayı ile sahada olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Mevcut 3 milletvekilinde değişiklik yapmayan partide seçim çalışmalarına, seçilmesine kesin gözle bakılan 4. sıra adayı Prof. Dr. Muhip Kanko büyük ağırlık veriyor. İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programları çerçevesinde her gün bir ilçeye giden Muhip Kanko dün Gebze’deydi. Gebze’de Yavuz Selim, Hürriyet, Beylikbağı mahallelerinde çalışma yapan Kanko tam 30 kilometre yürüdü. Gün boyu sokak sokak Gebze’yi gezen Kanko’nun 21 Mayıs’tan bu yana günde ortalama 25 kilometre yürüdüğü öğrenildi. RAHAT BİR NEFES Her gün on binlerce adım atan Muhip Kanko’ya ilçe başkanları da eşlik ediyor. Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz’la birlikte dün Gebze’yi karış karış gezen Muhip Kanko, vatandaşlarla da bir araya geldi. 24 Haziran’da, ülkedeki gergin atmosferin sona ereceğini ifade eden Muhip Kanko, “Ülkemiz bugüne kadar sürekli bir gerginlik içindeydi. Maalesef bu gerginliğin tek bir sebebi var; AKP’nin kutuplaştırıcı politikaları. Vatandaşları siyasi görüşlerine göre ayıran, kendi görüşünden olmayan hain ilan eden bu düşünce ülkede büyük bir gerginlik atmosferi yarattı. 24 Haziran’da bütün bu sorunlar sona erecek. 25 Haziran sabahı umut dolu bir güne uyanacak, rahat bir nefes alacağız” dedi.
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Muhip Kanko, seçim çalışmaları kapsamında günde ortalama 25 kilometre yürüyor. Sokak sokak bütün ilçeleri dolaşan Kanko dün Gebze’deydi. Esnafla buluştu, vatandaşlardan seçim için destek istedi.

24 Haziran erken seçimleri için 13 milletvekili adayı ile sahada olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) çalışmalar bütün hızıyla sürüyor. Mevcut 3 milletvekilinde değişiklik yapmayan partide seçim çalışmalarına, seçilmesine kesin gözle bakılan 4. sıra adayı Prof. Dr. Muhip Kanko büyük ağırlık veriyor. İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programları çerçevesinde her gün bir ilçeye giden Muhip Kanko dün Gebze’deydi. Gebze’de Yavuz Selim, Hürriyet, Beylikbağı mahallelerinde çalışma yapan Kanko tam 30 kilometre yürüdü. Gün boyu sokak sokak Gebze’yi gezen Kanko’nun 21 Mayıs’tan bu yana günde ortalama 25 kilometre yürüdüğü öğrenildi.

RAHAT BİR NEFES

Her gün on binlerce adım atan Muhip Kanko’ya ilçe başkanları da eşlik ediyor. Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz’la birlikte dün Gebze’yi karış karış gezen Muhip Kanko, vatandaşlarla da bir araya geldi. 24 Haziran’da, ülkedeki gergin atmosferin sona ereceğini ifade eden Muhip Kanko, “Ülkemiz bugüne kadar sürekli bir gerginlik içindeydi. Maalesef bu gerginliğin tek bir sebebi var; AKP’nin kutuplaştırıcı politikaları. Vatandaşları siyasi görüşlerine göre ayıran, kendi görüşünden olmayan hain ilan eden bu düşünce ülkede büyük bir gerginlik atmosferi yarattı. 24 Haziran’da bütün bu sorunlar sona erecek. 25 Haziran sabahı umut dolu bir güne uyanacak, rahat bir nefes alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.