Kanlıcalı yıldızlar Hidropaks Tayfunspor’da!

Spor 13.07.2018 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kanlıcalı yıldızlar Hidropaks Tayfunspor’da!

2018-2019 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, transfer bombalarını ardı ardına sıraladı. Bordo beyazlı ekip Kanlıcaspor’un 4 önemli ismini renklerine bağlayarak gücüne güç kattı. Eser İskit(orta saha), Berkan Özçelik(forvet), Mustafa Karaahmetoğlu(sol kanat) ve Gökhan Köse’yi(stoper) transfer eden Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni sezon öncesinde iddiasını ortaya koydu. BULUN: HEM KALİTELİ HEM DE KARAKTERLİ İSİMLER Tayfunspor’un deneyimli sportif direktörü Serdar Bulun imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Yeni transferlerimizin her biri takımlarında kendilerini ispatlamış hem kaliteli, hem de karakterli futbolcular. Hedefimize ulaşmamıza katkı sağlayacaklarına dair şüphemiz yok. Hidropaks Gebze Tayfunspor ailemize yeni katılan futbolcularımıza başarılar diliyorum’’dedi.

2018-2019 sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Hidropaks Gebze Tayfunspor, transfer bombalarını ardı ardına sıraladı. Bordo beyazlı ekip Kanlıcaspor’un 4 önemli ismini renklerine bağlayarak gücüne güç kattı. Eser İskit(orta saha), Berkan Özçelik(forvet), Mustafa Karaahmetoğlu(sol kanat) ve Gökhan Köse’yi(stoper) transfer eden Hidropaks Gebze Tayfunspor, yeni sezon öncesinde iddiasını ortaya koydu.

BULUN: HEM KALİTELİ HEM DE KARAKTERLİ İSİMLER

Tayfunspor’un deneyimli sportif direktörü Serdar Bulun imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, ‘’Yeni transferlerimizin her biri takımlarında kendilerini ispatlamış hem kaliteli, hem de karakterli futbolcular. Hedefimize ulaşmamıza katkı sağlayacaklarına dair şüphemiz yok. Hidropaks Gebze Tayfunspor ailemize yeni katılan futbolcularımıza başarılar diliyorum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.