Kapalı Pazar’da çalışmalar tam gaz

Darıca 12.12.2018 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kapalı Pazar’da çalışmalar tam gaz

Darıca Kapalı Pazar alanındaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yılsonunda tamamlanacağını müjdeledi.

Darıca Cami Mahallesi’nde yapımına devam edilen Darıca Kapalı Pazar alanındaki çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Kapalı pazarın çok fonksiyonlu, çok amaçlı bir proje olduğunu ve yılsonuna kadar yapımının tamamlanarak hayata geçirileceğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğümüz Darıca Kapalı Pazar alanındaki çalışmalarımızda hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Bir ve beraber olunca, yardımlaşınca böyle güzel eserler ortaya çıkıyor ve biz de bu eserleri, esnafımızla diğer çalışanlarımızla sizlerin hizmetinize sunarak bir bir hayata geçiriyoruz. ESERLER TAMAMLANDI Başkan Karabacak seçim beyannamesinde halka verdikleri sözlerin önemli bir bölümünü hayata geçirdiklerini ifade ederken, “Yapımları tamamlanan ve vatandaşlarımızın hizmetine açtığımız Mahalle Konakları, restorasyonu tamamlanan ve Ak Partimizin seçim beyannamesinde yer alan Halk Kıraathanesi olarak hizmete açacağımız İskoliye Mektebi, Emek Mahallesi’nde 3500 m2 alanda yapımı tamamlanan Botanik Park, Sırasöğütler Mahallesinde 6.000 m 2 alanda yapımı devam eden ve yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açacağımız Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Bayramoğlu Balyanoz Koyu Projesi ile birlikte seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözlerin önemli bir bölümünü sizlerle birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ÇOK AMAÇLI HİZMET VERECEK Darıca Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorununu çözecek olan Darıca Belediyesi projeyi yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor. Alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin altyapı çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.
Darıca Kapalı Pazar alanındaki çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yılsonunda tamamlanacağını müjdeledi.

Darıca Cami Mahallesi’nde yapımına devam edilen Darıca Kapalı Pazar alanındaki çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Kapalı pazarın çok fonksiyonlu, çok amaçlı bir proje olduğunu ve yılsonuna kadar yapımının tamamlanarak hayata geçirileceğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürüttüğümüz Darıca Kapalı Pazar alanındaki çalışmalarımızda hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Bir ve beraber olunca, yardımlaşınca böyle güzel eserler ortaya çıkıyor ve biz de bu eserleri, esnafımızla diğer çalışanlarımızla sizlerin hizmetinize sunarak bir bir hayata geçiriyoruz.

ESERLER TAMAMLANDI

Başkan Karabacak seçim beyannamesinde halka verdikleri sözlerin önemli bir bölümünü hayata geçirdiklerini ifade ederken, “Yapımları tamamlanan ve vatandaşlarımızın hizmetine açtığımız Mahalle Konakları, restorasyonu tamamlanan ve Ak Partimizin seçim beyannamesinde yer alan Halk Kıraathanesi olarak hizmete açacağımız İskoliye Mektebi, Emek Mahallesi’nde 3500 m2 alanda yapımı tamamlanan Botanik Park, Sırasöğütler Mahallesinde 6.000 m 2 alanda yapımı devam eden ve yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açacağımız Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Bayramoğlu Balyanoz Koyu Projesi ile birlikte seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözlerin önemli bir bölümünü sizlerle birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

ÇOK AMAÇLI HİZMET VERECEK

Darıca Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorununu çözecek olan Darıca Belediyesi projeyi yılsonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyor. Alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin altyapı çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.