Kapalı Pazar, Dolu İçin Otopark Oldu!

Çayırova 28.06.2018 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kapalı Pazar, Dolu İçin Otopark Oldu!

Çayırova Belediyesi, önceki gün öğle saatlerinde etkili olma ihtimali bulunan dolu yağışına karşı, vatandaşların taleplerini de dikkate alarak kapalı pazarı, tehlike geçene kadar otoparka dönüştürdü.

Sigorta şirketleri, valilik ve birçok kurum dün dolu için alarma geçti ancak beklenen yağış gerçekleşmedi. Dolunun önceki gün öğle saatlerinde etkili olması yüksek ihtimal olarak görünürken Çayırova Belediyesi de vatandaşların doludan olumsuz etkilenmemesi için kapalı pazarı, araçlara açtı. Çayırova Belediyesi’nin Akse ve Cumhuriyet Mahallelerindeki kapalı pazarı, dolu yağışından araçların olumsuz etkilenmemeleri için otoparka dönüştürüldü. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Beklenen yağmur ve dolu yağışı esnasında araçlarınızın zarar görmemesi için Akse ve Cumhuriyet Mahallelerindeki belediyemize ait Kapalı Semt Pazarlarını kullanabilirsiniz.” dedi. Vatandaşlar Başkan Demirci’ye teşekkür etti. KÜBRA AKABALI
Çayırova Belediyesi, önceki gün öğle saatlerinde etkili olma ihtimali bulunan dolu yağışına karşı, vatandaşların taleplerini de dikkate alarak kapalı pazarı, tehlike geçene kadar otoparka dönüştürdü.

Sigorta şirketleri, valilik ve birçok kurum dün dolu için alarma geçti ancak beklenen yağış gerçekleşmedi. Dolunun önceki gün öğle saatlerinde etkili olması yüksek ihtimal olarak görünürken Çayırova Belediyesi de vatandaşların doludan olumsuz etkilenmemesi için kapalı pazarı, araçlara açtı. Çayırova Belediyesi’nin Akse ve Cumhuriyet Mahallelerindeki kapalı pazarı, dolu yağışından araçların olumsuz etkilenmemeleri için otoparka dönüştürüldü. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Beklenen yağmur ve dolu yağışı esnasında araçlarınızın zarar görmemesi için Akse ve Cumhuriyet Mahallelerindeki belediyemize ait Kapalı Semt Pazarlarını kullanabilirsiniz.” dedi. Vatandaşlar Başkan Demirci’ye teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.