Kapalı Pazar yerinde çalışmalar tam gaz

Darıca 28.07.2020 - 21:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kapalı Pazar yerinde çalışmalar tam gaz

Darıca’nın merkezinde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre, kapalı pazar yeri inşaatı yılsonunda bitecek. Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülürken, çalışmaların devam ettiği projenin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.  Darıca Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı pazarda inşaat çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre, kapalı pazar yeri inşaatı yılsonunda bitecek ve yeni kapalı pazarların inşaatlarına başlanacak. SOKAK PAZARLARI YAKIŞMIYOR Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yaptığı açıklamalarda sokak pazarlarının Darıca’ya yakışmadığını söyleyerek, Darıca Cami Mahallesi’nde yapımına devam edilen kapalı pazarın inşaatının bitmesinin ardından diğer mahallerde de kapalı pazar inşaatlarına başlayacaklarını bildirmişti. Kapalı pazarlar için sürekli pazarcı esnafıyla istişare halinde olduklarını dile getiren Başkan Bıyık, pazarcı esnafının da memnun olacağı bir projeyi hayata geçirmek için ekstra çaba sarf ettiklerini ifade etti. MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Darıca Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin proje çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor. KÜBRA AKABALI

Darıca’nın merkezinde yapımı devam eden Kapalı Pazar Yeri çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre, kapalı pazar yeri inşaatı yılsonunda bitecek.

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülürken, çalışmaların devam ettiği projenin yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.  Darıca Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı pazarda inşaat çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre, kapalı pazar yeri inşaatı yılsonunda bitecek ve yeni kapalı pazarların inşaatlarına başlanacak.

SOKAK PAZARLARI YAKIŞMIYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık daha önce yaptığı açıklamalarda sokak pazarlarının Darıca’ya yakışmadığını söyleyerek, Darıca Cami Mahallesi’nde yapımına devam edilen kapalı pazarın inşaatının bitmesinin ardından diğer mahallerde de kapalı pazar inşaatlarına başlayacaklarını bildirmişti. Kapalı pazarlar için sürekli pazarcı esnafıyla istişare halinde olduklarını dile getiren Başkan Bıyık, pazarcı esnafının da memnun olacağı bir projeyi hayata geçirmek için ekstra çaba sarf ettiklerini ifade etti.

MİMARİSİYLE GÖZ KAMAŞTIRACAK

Cami Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı sabit pazarın alt katı kapalı otopark olacak hizmet verecek. Darıca Belediyesi tarafından, cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarlarının yerine çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin proje çalışmaları devam ediyor. Üst katı tamamen kapalı olarak hizmet verecek olan binanın alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran ve kentin önemli alanlarından Darıca Cami Mahallesi’nde bulunan otopark alanına yapılacak olan Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve Perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor. KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.