“Kapanmayacak bir fark değil”

Spor 20.11.2019 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Kapanmayacak bir fark değil”

GEBZESPOR TEKNİK PATRONU YORULMAZLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN ÜMİTLİ:

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Yorulmazlar, zirve ile aradaki 10 puanlık farka aldırış etmiyor. Çiğli takımının düşüşe geçtiğini belirten Yorulmazlar, hedeflerinin devre arasına liderden en fazla 5-6 puan uzakta girmek olduğunu kaydetti. Kritik Beşyüzevlerspor galibiyetiyle kendine gelen Gebzespor’da, Teknik Direktör Mehmet Yorulmazlar gazetemize açıklamalarda bulundu. Akıllı bir futbol oynayarak kazandıklarını belirten Yorulmazlar, oyuncularının zor şartlara rağmen iyi mücadele sergilediklerini ve hak ettikleri bir 3 puan aldığını söyledi. Zirve ile 10 puan fark olmasına rağmen ümitlerini yitirmediklerini ve şampiyonluk şanslarının devam ettiğine dikkat çeken Yorulmazlar, şu ifadelere yer verdi: YORULMAZLAR: ÇİĞLİ TAKIMINDA DÜŞÜŞ BAŞLADI Yorulmazlar, “Gebzespor yarıştan asla pes etmeyecek.  Her takım düşüş süreci yaşayacaktır. Çiğli takımın da bana göre bu düşüş başladı. 3 puanlık sistemde kapanmayacak bir fark değil. Rakiplerimizle oynanmamış maçlarımız olduğu unutulmamalı. Oyuncularımızın öncelikli hedefi ligin ilk yarısını liderden en fazla 5-6 puan fark uzaktan tamamlamak. Bu hedefe ulaşırsak inanıyorum ki ligin ikinci yarısında başka bir Gebzespor izleteceğiz. Elbette bunun öncesinde oynayacağımız 4 nemli maç var. Öncelikli olarak Pazar günü oynayacağımız Yalovaspor maçını düşüneceğiz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Takımıma güveniyorum” dedi.
GEBZESPOR TEKNİK PATRONU YORULMAZLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN ÜMİTLİ:

Gebzespor Teknik Direktörü Mehmet Yorulmazlar, zirve ile aradaki 10 puanlık farka aldırış etmiyor. Çiğli takımının düşüşe geçtiğini belirten Yorulmazlar, hedeflerinin devre arasına liderden en fazla 5-6 puan uzakta girmek olduğunu kaydetti.

Kritik Beşyüzevlerspor galibiyetiyle kendine gelen Gebzespor’da, Teknik Direktör Mehmet Yorulmazlar gazetemize açıklamalarda bulundu. Akıllı bir futbol oynayarak kazandıklarını belirten Yorulmazlar, oyuncularının zor şartlara rağmen iyi mücadele sergilediklerini ve hak ettikleri bir 3 puan aldığını söyledi. Zirve ile 10 puan fark olmasına rağmen ümitlerini yitirmediklerini ve şampiyonluk şanslarının devam ettiğine dikkat çeken Yorulmazlar, şu ifadelere yer verdi:

YORULMAZLAR: ÇİĞLİ TAKIMINDA DÜŞÜŞ BAŞLADI

Yorulmazlar, “Gebzespor yarıştan asla pes etmeyecek.  Her takım düşüş süreci yaşayacaktır. Çiğli takımın da bana göre bu düşüş başladı. 3 puanlık sistemde kapanmayacak bir fark değil. Rakiplerimizle oynanmamış maçlarımız olduğu unutulmamalı. Oyuncularımızın öncelikli hedefi ligin ilk yarısını liderden en fazla 5-6 puan fark uzaktan tamamlamak. Bu hedefe ulaşırsak inanıyorum ki ligin ikinci yarısında başka bir Gebzespor izleteceğiz. Elbette bunun öncesinde oynayacağımız 4 nemli maç var. Öncelikli olarak Pazar günü oynayacağımız Yalovaspor maçını düşüneceğiz. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Takımıma güveniyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.