Kapı kapı dolaşacağız

Gebze 25.12.2016 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kapı kapı dolaşacağız

Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığının 95. Daraltılmış İl Danışma ve Mahalle Başkanları Toplantısında Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan ilçe ve mahalle başkanları yoğun katılım gösterdi.

Danışma Meclisi ve Mahalle Başkanları toplantısının açılış konuşmasın da İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Esas davetlilerimiz bu partinin gizli kahramanları kıymetli mahalle başkanlarımızdır. 472 mahalle başkanımızla danışma meclisimizi icra ediyoruz. 15 yıldır siyasetle ilgileniyorum. Kurucu il Gençlik Kolları başkanı olarak göreve başladım. En zor kademe başkanlığı mahalle başkanlığıdır. İşiniz gerçekten zor. 472 arkadaşımın fedakârlığı benim fedakârlığımdan fazladır. Mahalle başkanı işin içerisinde olur seçim dönemlerinde kapı kapı gezer. Vatandaş önce mahalle başkanını bulur. Eğer siz iyi çalışmazsanız, bilin ki tek başına bir il başkanının 3600 sandıkla ilgilenmesi mümkün olmaz. Bu işin kıymetini biliyoruz” dedi. “REFERANDUMA KADAR KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ” Önümüzde bir süreç var diyen Ceyhan “Türkiye zor bir süreçten geçiyor diyen Ceyhan, “Bir yandan terör bir yandan ekonomik operasyonlar. Ama biz teşkilatız. Çalışmaları çok daha disiplinlik yapmak bizim şiarımızdır. Kocaeli AK Parti ailesinin en önemli işi boşluk vermeden çalışmaktır. En önemli projemiz ortaklaşa hazırlanmış olan 21 maddelik bir anayasa metnimiz var. Milletimize anlatmak için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Mayıs ayında yapılması planlanan referandumdan da alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Yeni anayasanın detayları vekillerimize geldikten sonra kademelerdeki arkadaşlarımıza bu meseleyi anlatacak eğitim programlarımız olacak. Kendimiz anlamadığımız konuyu vatandaşa anlatmakta sıkıntı çekeriz. Önce biz anlayacağız ardından bunu bir ibadet aşkıyla, görev aşkıyla referanduma kadar kapı kapı dolaşarak çalışacağız” açıklamasında bulundu. “GENİŞLETİLMİŞ MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPACAĞIZ” Genişletilmiş mahalle başkanları toplantısı çalışmaları yapıyoruz diyen İl Başkanı Ceyhan, “Ocak ayından itibaren 12 ilçemizin en çok seçmeni olan mahallelerinde genişletilmiş mahalle başkanları toplantısı yapacağız. Mahallelerde siyaset yapan emek veren arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. O mahalle de almış olduğumuz oylarında değerlendirmesini yapacağız. 472 mahallemizde İnşallah bu danışmaları yapacağız. Bazılarına ben, bazılarına milletvekillerimiz, bakanımız veya bakanlarımız katılım gösterecek. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet temenni ediyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu zorluklardan çıkacağız” ifadelerini kullandı. Ceyhan’ın konuşmasının ardından AKP AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Akın tarafından mahalle başkanlarına yönelik sunum yapıldı.  
Ak Parti Kocaeli İl Başkanlığının 95. Daraltılmış İl Danışma ve Mahalle Başkanları Toplantısında Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan ilçe ve mahalle başkanları yoğun katılım gösterdi.

Danışma Meclisi ve Mahalle Başkanları toplantısının açılış konuşmasın da İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Esas davetlilerimiz bu partinin gizli kahramanları kıymetli mahalle başkanlarımızdır. 472 mahalle başkanımızla danışma meclisimizi icra ediyoruz. 15 yıldır siyasetle ilgileniyorum. Kurucu il Gençlik Kolları başkanı olarak göreve başladım. En zor kademe başkanlığı mahalle başkanlığıdır. İşiniz gerçekten zor. 472 arkadaşımın fedakârlığı benim fedakârlığımdan fazladır. Mahalle başkanı işin içerisinde olur seçim dönemlerinde kapı kapı gezer. Vatandaş önce mahalle başkanını bulur. Eğer siz iyi çalışmazsanız, bilin ki tek başına bir il başkanının 3600 sandıkla ilgilenmesi mümkün olmaz. Bu işin kıymetini biliyoruz” dedi.

“REFERANDUMA KADAR KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

Önümüzde bir süreç var diyen Ceyhan “Türkiye zor bir süreçten geçiyor diyen Ceyhan, “Bir yandan terör bir yandan ekonomik operasyonlar. Ama biz teşkilatız. Çalışmaları çok daha disiplinlik yapmak bizim şiarımızdır. Kocaeli AK Parti ailesinin en önemli işi boşluk vermeden çalışmaktır. En önemli projemiz ortaklaşa hazırlanmış olan 21 maddelik bir anayasa metnimiz var. Milletimize anlatmak için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Mayıs ayında yapılması planlanan referandumdan da alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Yeni anayasanın detayları vekillerimize geldikten sonra kademelerdeki arkadaşlarımıza bu meseleyi anlatacak eğitim programlarımız olacak. Kendimiz anlamadığımız konuyu vatandaşa anlatmakta sıkıntı çekeriz. Önce biz anlayacağız ardından bunu bir ibadet aşkıyla, görev aşkıyla referanduma kadar kapı kapı dolaşarak çalışacağız” açıklamasında bulundu.

“GENİŞLETİLMİŞ MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPACAĞIZ”

Genişletilmiş mahalle başkanları toplantısı çalışmaları yapıyoruz diyen İl Başkanı Ceyhan, “Ocak ayından itibaren 12 ilçemizin en çok seçmeni olan mahallelerinde genişletilmiş mahalle başkanları toplantısı yapacağız. Mahallelerde siyaset yapan emek veren arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. O mahalle de almış olduğumuz oylarında değerlendirmesini yapacağız. 472 mahallemizde İnşallah bu danışmaları yapacağız. Bazılarına ben, bazılarına milletvekillerimiz, bakanımız veya bakanlarımız katılım gösterecek. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet temenni ediyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu zorluklardan çıkacağız” ifadelerini kullandı. Ceyhan’ın konuşmasının ardından AKP AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yusuf Akın tarafından mahalle başkanlarına yönelik sunum yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.