Kapıdaki tehlike

Spor 31.12.2015 - 08:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kapıdaki tehlike

Eski yöneticilerden Özdoğan, 5 yıl üst üste zarar etmesi durumunda Sportif AŞ'ye SPK tarafından başkalarının atanacağını açıkladı

Son kongrede Dursun Özbek'e rakip olanGalatasaray'ın eski yöneticilerinden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı kulübün başında UEFA'nındenetiminden daha büyük bir sorun olduğunu söyledi.Galatasaray'ın gündeminde eski başkanların yarattığı polemiğin olduğunu ama ortada çok daha önemli sorunlar bulunduğunu belirten Özdoğan, "EğerGalatasaray böyle zarar etmeye devam ederse yönetilemeyecek duruma gelir. Sermaye piyasası kanunlarına göre 5 yıl üst üste zarar ederseniz 'A Grubu' hisse dediğimiz imtiyaz ortadan kalkmış oluyor. Sermaye piyasası istediği insanları Galatasaray'ınSportif A.Ş'sine atama hakkına sahip oluyor" dedi.  Satarak olmaz  Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Ahmet Özdoğan sözlerine şöyle devam etti: Bizim içinUEFA'dan önce bu çok önemli. Bunu yapabilmek için elimizdeki yıldızları satarak, nasıl seyirci artacak, nasıl sponsorluk artacak? Bunu hep söyledik, 250 milyon dolar gelir olmadığı sürece Galatasaray oyuncularını satmak zorunda kalır. Dursun Özbek, Galatasaray'da yeni değil. Daha önce mali kurulda da görev aldı. Problemler gelirleri arttırmamaktan kaynaklanıyor.
Eski yöneticilerden Özdoğan, 5 yıl üst üste zarar etmesi durumunda Sportif AŞ'ye SPK tarafından başkalarının atanacağını açıkladı

Son kongrede 'e rakip olanGalatasaray'ın eski yöneticilerinden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı kulübün başında UEFA'nındenetiminden daha büyük bir sorun olduğunu söyledi.Galatasaray'ın gündeminde eski başkanların yarattığı polemiğin olduğunu ama ortada çok daha önemli sorunlar bulunduğunu belirten Özdoğan, "Eğer böyle zarar etmeye devam ederse yönetilemeyecek duruma gelir. Sermaye piyasası kanunlarına göre 5 yıl üst üste zarar ederseniz 'A Grubu' hisse dediğimiz imtiyaz ortadan kalkmış oluyor. Sermaye piyasası istediği insanları Galatasaray'ınSportif A.Ş'sine atama hakkına sahip oluyor" dedi. 

Satarak olmaz 

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Ahmet Özdoğan sözlerine şöyle devam etti: Bizim içinUEFA'dan önce bu çok önemli. Bunu yapabilmek için elimizdeki yıldızları satarak, nasıl seyirci artacak, nasıl sponsorluk artacak? Bunu hep söyledik, 250 milyon dolar gelir olmadığı sürece Galatasaray oyuncularını satmak zorunda kalır. Dursun Özbek, Galatasaray'da yeni değil. Daha önce mali kurulda da görev aldı. Problemler gelirleri arttırmamaktan kaynaklanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.