KAPKAÇÇI ÇOCUKLAR YAKALANDI.

Kocaeli 20.02.2016 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAPKAÇÇI ÇOCUKLAR YAKALANDI.

14 ve 16 Şubat günlerinde meydana gelen kapkaç olayının failleri yakalandı.

Emniyetten gelen açıklamaya göre, “Geçtiğimiz 14 Şubat 2016 günü İzmit’te meydana gelen kapkaç olayı ve 16 Şubat günü yine İzmit İlçesinde ikametine giden bayan vatandaşın elindeki çantasının Kap-Kaç yapılmak istendiği esnada, elinde bulunan çantayı vermemek için direnmesi sonucu şüpheliler tarafından yere düşürülerek kolunun kırılmasına sebebiyet verilmiştir. Meydana gelen Yağma olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan araştırmalarda,   YAŞLI BAYANLARIN ÇANTALARINI KAPKAÇ YAPTILAR Her iki olayı da aynı şahısların gerçekleştirdiği anlaşılmış, konu ile ilgili ekiplerimizce tespit edilen eşkallere yönelik mahalde yapılan çalışmalarda 17 Şubat 2016 günü eşkale uygun yaşı küçük H.G ve M.K isimli şahıslar yakalanmıştır. Çocuk Şube Müdürlüğümüze teslim edilen şahısların Şanlıurfa İlinden 1 hafta kadar önce İlimize gelerek akşam saatlerinde yaşlı bayanların çantalarını kapkaç yaptıkları anlaşılmıştır. 18.02.2016 günü Çocuk Şube müdürlüğümüz birimlerince gerekli işlemler yapılarak Adli Makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanmışlardır” ifadelerine yer verildi.
14 ve 16 Şubat günlerinde meydana gelen kapkaç olayının failleri yakalandı.

Emniyetten gelen açıklamaya göre, “Geçtiğimiz 14 Şubat 2016 günü İzmit’te meydana gelen kapkaç olayı ve 16 Şubat günü yine İzmit İlçesinde ikametine giden bayan vatandaşın elindeki çantasının Kap-Kaç yapılmak istendiği esnada, elinde bulunan çantayı vermemek için direnmesi sonucu şüpheliler tarafından yere düşürülerek kolunun kırılmasına sebebiyet verilmiştir. Meydana gelen Yağma olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan araştırmalarda,

 

YAŞLI BAYANLARIN ÇANTALARINI KAPKAÇ YAPTILAR

Her iki olayı da aynı şahısların gerçekleştirdiği anlaşılmış, konu ile ilgili ekiplerimizce tespit edilen eşkallere yönelik mahalde yapılan çalışmalarda 17 Şubat 2016 günü eşkale uygun yaşı küçük H.G ve M.K isimli şahıslar yakalanmıştır. Çocuk Şube Müdürlüğümüze teslim edilen şahısların Şanlıurfa İlinden 1 hafta kadar önce İlimize gelerek akşam saatlerinde yaşlı bayanların çantalarını kapkaç yaptıkları anlaşılmıştır. 18.02.2016 günü Çocuk Şube müdürlüğümüz birimlerince gerekli işlemler yapılarak Adli Makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanmışlardır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.