KAPLAN’DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

15.01.2016 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAPLAN’DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

CHP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebzeli şehit Ümit İnan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP İl yöneticileri Hikmet Koçoğlu ve Mustafa Kaya, Gebze ilçe yöneticileri Bülent Evciman ve İsmail Sungur, Gebze Kadın kolları başkanı Arzu Çakmak Pehlivan ve Gençlik Kolları yöneticisi Fatih Karakaya ile birlikte şehit ailesinin Mustafa Paşa Mahallesi’ndeki evine giden Kaplan, şehit babası Nazmi İnan ve kardeşi Metin İnan’a taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan’ın babası Nazmi İnan da CHP heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
CHP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebzeli şehit Ümit İnan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP İl yöneticileri Hikmet Koçoğlu ve Mustafa Kaya, Gebze ilçe yöneticileri Bülent Evciman ve İsmail Sungur, Gebze Kadın kolları başkanı Arzu Çakmak Pehlivan ve Gençlik Kolları yöneticisi Fatih Karakaya ile birlikte şehit ailesinin Mustafa Paşa Mahallesi’ndeki evine giden Kaplan, şehit babası Nazmi İnan ve kardeşi Metin İnan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan’ın babası Nazmi İnan da CHP heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.