Kaptan kadro dışı!

Spor 01.11.2019 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaptan kadro dışı!

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de şok gelişme. Sarı yeşilli futbolcuların dün yönetimi protesto ederek antrenmana çıkmaması sonrasında dün akşam saatlerinde kulüp tesislerine gittiği öğrenilen Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen, takım kaptanları Ferhat Çoban ve Fahrettin Bıyıklı’yı süresiz kadro dışı bıraktı. BİRÇOK İSMİN ALACAĞI YOK Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır ile yaptığı telefon görüşmesinde konunun detaylarını açıklayan Başkan Gülen, aldığı kararın para ile ilgili olmadığını söyledi. İki gün önce takımda askerlik sorunu yaşayan iki oyuncuya 33’er Bin TL para verdiğini açıklayan Başkan Gülen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Bayrampaşa maçı öncesinde takıma yaklaşık 150 Bin TL gibi bir ödeme yaptığını hatırlatarak, takımda birçok ismin alacağının olmadığını söyledi. AĞABEYLİK GÖREVLERİNİ YAPMADILAR Özellikle takım kaptanı Ferhat Çoban’ın alacağının olmadığına vurgu yapan Başkan Gülen, Ferhat ve Fahrettin’in kaptanlık ve ağabeylik görevlerini yerine getirmediği gerekçe göstererek iki oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ferhat ve Fahrettin’in Nenehatun Stadı’nda altyapı ile çalışmalarına devam edeceği açıklanırken, A takımın bugün saat 11.00’da başlaması planlanan antrenmana henüz çıkmadığı öğrenildi.  

Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de şok gelişme. Sarı yeşilli futbolcuların dün yönetimi protesto ederek antrenmana çıkmaması sonrasında dün akşam saatlerinde kulüp tesislerine gittiği öğrenilen Darıca G.B A.Ş Başkanı Arif Gülen, takım kaptanları Ferhat Çoban ve Fahrettin Bıyıklı’yı süresiz kadro dışı bıraktı.

BİRÇOK İSMİN ALACAĞI YOK

Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır ile yaptığı telefon görüşmesinde konunun detaylarını açıklayan Başkan Gülen, aldığı kararın para ile ilgili olmadığını söyledi. İki gün önce takımda askerlik sorunu yaşayan iki oyuncuya 33’er Bin TL para verdiğini açıklayan Başkan Gülen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın Bayrampaşa maçı öncesinde takıma yaklaşık 150 Bin TL gibi bir ödeme yaptığını hatırlatarak, takımda birçok ismin alacağının olmadığını söyledi.

AĞABEYLİK GÖREVLERİNİ YAPMADILAR

Özellikle takım kaptanı Ferhat Çoban’ın alacağının olmadığına vurgu yapan Başkan Gülen, Ferhat ve Fahrettin’in kaptanlık ve ağabeylik görevlerini yerine getirmediği gerekçe göstererek iki oyuncuyu süresiz kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Ferhat ve Fahrettin’in Nenehatun Stadı’nda altyapı ile çalışmalarına devam edeceği açıklanırken, A takımın bugün saat 11.00’da başlaması planlanan antrenmana henüz çıkmadığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.