Kar Pazarı da Vurdu

Darıca 08.01.2019 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kar Pazarı da Vurdu

Yurt genelinde etkili olan kar yağışından Darıca Nene Hatun ve Osmangazi Mahalleri’nde konuşlu Salı Pazarı’nda pazarcı esnafı da nasibi aldı.

Bölgemiz genelinde etkili olan kar ve soğuk hava vatandaşın pazara gitmesine engel oldu. Tüm zorluklara rağmen pazar yerinde tezgahlarını açan pazarcı esnafı büyük bir hüsrana uğradı. Vatandaşlar soğuk hava ve kar yağışı nedeni ile evlerinden çıkmayınca pazar yeri neredeyse boş kaldı, pazarcı esnafı günü zararla kapattı. Pazar yerine kar yağışı ve soğuklar nedeni ile çok az sayıda vatandaş gidebildi. Onlarda bazı tezgahlarda gördükleri fiyatlar karşısında şok oldu. Domates başta olmak üzere salata, marul fiyatta adeta tavan yaptı. Domates geçen hafta ki fiyatını  adete kar ile birlikte ikiye katladı. Pazarcılar bu durumun, kar yağışı sebebiyle kaynaklandığını ifade etti. Haber: Adnan Ayvaz
Yurt genelinde etkili olan kar yağışından Darıca Nene Hatun ve Osmangazi Mahalleri’nde konuşlu Salı Pazarı’nda pazarcı esnafı da nasibi aldı.

Bölgemiz genelinde etkili olan kar ve soğuk hava vatandaşın pazara gitmesine engel oldu. Tüm zorluklara rağmen pazar yerinde tezgahlarını açan pazarcı esnafı büyük bir hüsrana uğradı. Vatandaşlar soğuk hava ve kar yağışı nedeni ile evlerinden çıkmayınca pazar yeri neredeyse boş kaldı, pazarcı esnafı günü zararla kapattı. Pazar yerine kar yağışı ve soğuklar nedeni ile çok az sayıda vatandaş gidebildi. Onlarda bazı tezgahlarda gördükleri fiyatlar karşısında şok oldu. Domates başta olmak üzere salata, marul fiyatta adeta tavan yaptı. Domates geçen hafta ki fiyatını  adete kar ile birlikte ikiye katladı. Pazarcılar bu durumun, kar yağışı sebebiyle kaynaklandığını ifade etti.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.