KAR-SAD ‘Köroğlu'nu vatandaşla buluşturacak!

Kocaeli 28.11.2019 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KAR-SAD ‘Köroğlu'nu vatandaşla buluşturacak!

Kars-Ardahan-Iğdır ve Yöresi Sanatçıları Derneği, 2 Aralık Pazartesi günü “Aldı Köroğlu” adlı bir program gerçekleştirecek. Kısa adı KAR-SAD olan Kars-Ardahan-Iğdır ve Yöresi Sanatçıları Derneği, 2 Aralık Pazartesi günü Sabancı Kültür Merkezi’nde, “Aldı Köroğlu” adlı hikayeli, türkülü ve müzikli bir program gerçekleştirecek. Saat 20.00’de başlayacak olan etkinliğin büyük ilgi görmesi bekleniyor. KAR-SAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tüm Kocaeli halkını bu güzel buluşmaya davet ediyor.    

Kars-Ardahan-Iğdır ve Yöresi Sanatçıları Derneği, 2 Aralık Pazartesi günü “Aldı Köroğlu” adlı bir program gerçekleştirecek.

Kısa adı KAR-SAD olan Kars-Ardahan-Iğdır ve Yöresi Sanatçıları Derneği, 2 Aralık Pazartesi günü Sabancı Kültür Merkezi’nde, “Aldı Köroğlu” adlı hikayeli, türkülü ve müzikli bir program gerçekleştirecek. Saat 20.00’de başlayacak olan etkinliğin büyük ilgi görmesi bekleniyor. KAR-SAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tüm Kocaeli halkını bu güzel buluşmaya davet ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.