19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kar yağışı devam edecek mi?

03.01.2016 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kar yağışı devam edecek mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM) yarın Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Orta Karadeniz ve iç bölgelerde kar yağışının devam edeceğini bildirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ nün verdiği bilgilere göre; 04 Ocak Pazartesi günü Düzce, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Konya, Aksaray, Niğde, Kayseri, Sivas, Karaman, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl, Mardin, Batman, Bayburt, Şırnak, Muş, Siirt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor.  Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Uşak, Kilis, Tokat, Amasya, Kahramanmaraş illerinde karla karışık yağmur etkili olacak. Aydın, Antalya, Muğla dolaylarında kuvvetli yağmur geçişleri olacak.  İstanbul ve çevresindeki Bolu ve Düzce dışındaki iller ile Denizli, İzmir, Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye dolaylarında ise yağmur görülecek. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM) yarın Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Orta Karadeniz ve iç bölgelerde kar yağışının devam edeceğini bildirdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ nün verdiği bilgilere göre; 04 Ocak Pazartesi günü Düzce, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Konya, Aksaray, Niğde, Kayseri, Sivas, Karaman, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl, Mardin, Batman, Bayburt, Şırnak, Muş, Siirt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor. 

Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Uşak, Kilis, Tokat, Amasya, Kahramanmaraş illerinde karla karışık yağmur etkili olacak. Aydın, Antalya, Muğla dolaylarında kuvvetli yağmur geçişleri olacak. 

İstanbul ve çevresindeki Bolu ve Düzce dışındaki iller ile Denizli, İzmir, Zonguldak, Bartın, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye dolaylarında ise yağmur görülecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.