Kara evine misafir gelecek

Spor 03.09.2019 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kara evine misafir gelecek

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişen, geçen sezon Gebzespor, yeni sezonda ise Halide Edip Adıvarspor formasını terleten tecrübeli futbolcu Mustafa Kara, Cumartesi günü İstanbul temsilcisiyle Darıca G.B’ye rakip olacak. Bölgemizin yetiştirdiği önemli futbolcuların başında gelen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, aynı zamanda geçen sezon Gebzespor’da görev yaptığı Teknik Direktör Özgür Vurur’a da rakip olacak. TUGAY KELEŞ DE ORADA Kara, Halide Edip Adıvarspor formasıyla ilk maçını geçen hafta Somaspor karşısında oynadı. Öte yandan İstanbul ekibinin kadrosunda, geçen sezon Gebzespor’da forma giyen Tugay Keleş de yer alıyor. Her iki futbolcu da geçen hafta oyuna sonradan dahil olurken, mücadeleyi Halide Edip Adıvarspor 2-1 kaybetti.

Darıca Gençlerbirliği altyapısında yetişen, geçen sezon Gebzespor, yeni sezonda ise Halide Edip Adıvarspor formasını terleten tecrübeli futbolcu Mustafa Kara, Cumartesi günü İstanbul temsilcisiyle Darıca G.B’ye rakip olacak. Bölgemizin yetiştirdiği önemli futbolcuların başında gelen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, aynı zamanda geçen sezon Gebzespor’da görev yaptığı Teknik Direktör Özgür Vurur’a da rakip olacak.

TUGAY KELEŞ DE ORADA

Kara, Halide Edip Adıvarspor formasıyla ilk maçını geçen hafta Somaspor karşısında oynadı. Öte yandan İstanbul ekibinin kadrosunda, geçen sezon Gebzespor’da forma giyen Tugay Keleş de yer alıyor. Her iki futbolcu da geçen hafta oyuna sonradan dahil olurken, mücadeleyi Halide Edip Adıvarspor 2-1 kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.