19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARABACAK'IN HAFTASONU MESAİSİ

Darıca 21.11.2016 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK'IN HAFTASONU MESAİSİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan hafta sonu mesaisi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hafta sonunu Darıca halkının yanında geçirdi.

        Darıca’yı daha modern ve yaşanabilir ilçe haline getirmek için mesai gözetmeksizin gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerle dopdolu bir hafta sonunu geride bırakan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu hafta sonunu da çalışmayla geçirdi.  KARABACAK’IN HAFTA SONU TEMPOLU GEÇTİ Mahalleler de devam eden çalışmaları inceleyen Karabacak, gün içerisinde düğünlere de katılarak dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi. Hafta sonu mesaisinde 6 düğüne katılan başkan Karabacak, genç çiftlere hediyelerini takdim etti. Katıldığı düğünlerde evliliğin ve ailenin önemine de vurgu yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gençlere saygı, hoşgörü ve sevgi içerisinde bir yaşam diledi. ESNAF VE VATANDAŞLARI DA ES GEÇMEDİ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hafta sonu gerçekleştirdiği bir takım ziyaretlerde esnaf ve vatandaşları da es geçmeyerek Darıca Merkez de bulunan Çınaraltı Balıkçısını ve çevre esnafını tek tek ziyaret ederek “esnafa hayırlı işler” temennisinde bulundu. Ardından sokaktaki vatandaşlarla konuşan Karabacak, vatandaşların talep ve önerilerini dinlerken not almayı da ihmal etmedi. Gün içinde hasta ve hac’dan dönenlere de ziyaretler gerçekleştiren Başkan Karabacak, Anjiyo olan Dursun Kaşıkçı’yı evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” temennisinde bulunurken, Hac vazifesini yerine getiren Hacı Fevzi Vatansever’i de evinde ziyaret ederek hacı mevlidine katılım sağladı.  
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan hafta sonu mesaisi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hafta sonunu Darıca halkının yanında geçirdi.

 

 

 

 

Darıca’yı daha modern ve yaşanabilir ilçe haline getirmek için mesai gözetmeksizin gerçekleştirdiği inceleme ve ziyaretlerle dopdolu bir hafta sonunu geride bırakan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu hafta sonunu da çalışmayla geçirdi. 

KARABACAK’IN HAFTA SONU TEMPOLU GEÇTİ

Mahalleler de devam eden çalışmaları inceleyen Karabacak, gün içerisinde düğünlere de katılarak dünya evine giren çiftlere mutluluklar diledi. Hafta sonu mesaisinde 6 düğüne katılan başkan Karabacak, genç çiftlere hediyelerini takdim etti. Katıldığı düğünlerde evliliğin ve ailenin önemine de vurgu yapan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, gençlere saygı, hoşgörü ve sevgi içerisinde bir yaşam diledi.

ESNAF VE VATANDAŞLARI DA ES GEÇMEDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak hafta sonu gerçekleştirdiği bir takım ziyaretlerde esnaf ve vatandaşları da es geçmeyerek Darıca Merkez de bulunan Çınaraltı Balıkçısını ve çevre esnafını tek tek ziyaret ederek “esnafa hayırlı işler” temennisinde bulundu. Ardından sokaktaki vatandaşlarla konuşan Karabacak, vatandaşların talep ve önerilerini dinlerken not almayı da ihmal etmedi. Gün içinde hasta ve hac’dan dönenlere de ziyaretler gerçekleştiren Başkan Karabacak, Anjiyo olan Dursun Kaşıkçı’yı evinde ziyaret ederek “geçmiş olsun” temennisinde bulunurken, Hac vazifesini yerine getiren Hacı Fevzi Vatansever’i de evinde ziyaret ederek hacı mevlidine katılım sağladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.