19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak'a Ruanda’dan konuk

Darıca 07.12.2016 - 12:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karabacak'a Ruanda’dan konuk

Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Willams B.N. Nkurunziza, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Willams B.N. Nkurunziza’yı makamında ağırladı. Ülkesi ve çalışmalar hakkında Başkan Karabacak’ı bilgilendiren Büyükelçi Nkurunziza misafirperverliği için Başkan Karabacak’a teşekkür etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, büyükelçiye belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görüşmenin sonunda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Willams B.N Nkurunziza’ya Darıca’nın simgelerinden olan bir hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı ile son buldu.  
Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Willams B.N. Nkurunziza, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Willams B.N. Nkurunziza’yı makamında ağırladı. Ülkesi ve çalışmalar hakkında Başkan Karabacak’ı bilgilendiren Büyükelçi Nkurunziza misafirperverliği için Başkan Karabacak’a teşekkür etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, büyükelçiye belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görüşmenin sonunda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ruanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Willams B.N Nkurunziza’ya Darıca’nın simgelerinden olan bir hediye takdiminde bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.