Karabacak aday olamaz diyen Karasomanoğlu için Eryarsoy ne dedi?

Darıca 29.11.2018 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak aday olamaz diyen Karasomanoğlu için Eryarsoy ne dedi?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu , söz konusu üç belediye başkanının kesin değişeceği ile ilgili söylemi özellikle Darıca gündeminin ilk sırasına yerleşti. İşte Başkan Karaosmanoğlu’nun konuyla ilgili demecinin yer aldığı kısım: DEĞİŞİM YÜKSEK OLABİLİR Büyükşehir dışında 15 Aralık’a kadar belirlenmesi beklenen ilçe belediye başkanlarında değişimin fazla olup olmayacağı ile ilgili soruya da yanıt veren Karaosmanoğlu, “Gölcük, Darıca ve Başiskele Belediye Başkanlarımız 3 dönem kuralına takılan isimler. Zaten 3 kişi kafadan gidiyor. Kocaeli’de değişim yüksek olabilir” açıklamaları siyaset gündemine bomba gibi düştü. Bilindiği üzere  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın ilk döneminde Darıca'nın belde olması Başkan Karabacak'ın 3 dönem ilçe belediye başkanlığı sınırına girmemesi ile 3.dönemi tamamladığı üzerine yapılan yorumlar  ayrı ayrı cephelerde gündeme geliyordu.  ERYARSOY, KARAOSMANOĞLU'NUN DEMECİNE YORUM YAPTI Gebze Ak Parti İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın tanışma toplantısında sorularımızı yanıtlayan Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu böyle bir açıklama yaptıysa onun bildiği bir şey vardır. Belediye Başkan Adayı olacak isimlerle ilgili tüm tasarruf genel merkezimizde. Bu konuya ilişkin bize yapılan bir bilgilendirme yada açıklama yok. Bu nkonuda fikrimiz dahi yok. Biz hangi ismin aday olacağından çok belediyelerde Ak Partili isimlerin başkan olması ile ilgiliniyoruz. Böyle bir açıklama yapan Başkan Karaosamnoğlu bir şey biliyor demek ki böyle bir demeç vermiş. Ama nereden, ne şekilde, neye göre bilgisi var ve bu açıklamayı yapmış kendisine sorsanız daha iyi olur." dedi. Haber: Adnan Ayvaz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu , söz konusu üç belediye başkanının kesin değişeceği ile ilgili söylemi özellikle Darıca gündeminin ilk sırasına yerleşti. İşte Başkan Karaosmanoğlu’nun konuyla ilgili demecinin yer aldığı kısım:


DEĞİŞİM YÜKSEK OLABİLİR
Büyükşehir dışında 15 Aralık’a kadar belirlenmesi beklenen ilçe belediye başkanlarında değişimin fazla olup olmayacağı ile ilgili soruya da yanıt veren Karaosmanoğlu, “Gölcük, Darıca ve Başiskele Belediye Başkanlarımız 3 dönem kuralına takılan isimler. Zaten 3 kişi kafadan gidiyor. Kocaeli’de değişim yüksek olabilir” açıklamaları siyaset gündemine bomba gibi düştü. Bilindiği üzere  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın ilk döneminde Darıca'nın belde olması Başkan Karabacak'ın 3 dönem ilçe belediye başkanlığı sınırına girmemesi ile 3.dönemi tamamladığı üzerine yapılan yorumlar  ayrı ayrı cephelerde gündeme geliyordu. 

ERYARSOY, KARAOSMANOĞLU'NUN DEMECİNE YORUM YAPTI

Gebze Ak Parti İlçe Teşkilat Binasında düzenlenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın'ın tanışma toplantısında sorularımızı yanıtlayan Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu böyle bir açıklama yaptıysa onun bildiği bir şey vardır. Belediye Başkan Adayı olacak isimlerle ilgili tüm tasarruf genel merkezimizde. Bu konuya ilişkin bize yapılan bir bilgilendirme yada açıklama yok. Bu nkonuda fikrimiz dahi yok. Biz hangi ismin aday olacağından çok belediyelerde Ak Partili isimlerin başkan olması ile ilgiliniyoruz. Böyle bir açıklama yapan Başkan Karaosamnoğlu bir şey biliyor demek ki böyle bir demeç vermiş. Ama nereden, ne şekilde, neye göre bilgisi var ve bu açıklamayı yapmış kendisine sorsanız daha iyi olur." dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.