KARABACAK BİLGİEVİ ÖĞRETMENLERİNİ AĞIRLADI

Darıca 09.03.2016 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK BİLGİEVİ ÖĞRETMENLERİNİ AĞIRLADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen programda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Bilgi Evlerinde görev yapan öğretmen ve görevli bayanları öğle yemeğinde ağırladı.

Darıca Belediyesi Teras Cafe & Restaurant’ta verilen yenilen yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan başkan Karabacak , tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti. BİLGİ EVLERİMİZ IŞIK SAÇIYOR Başkan Karabacak, “Dokuz ayrı mahallede yaklaşık 15.000 öğrenciye hizmet veren Bilgi evlerimizde sizlere teslim edilen çocukları en iyi şekilde yetiştirip, geleceğe hazırlıyorsunuz. Sizlerin emek ve çabalarıyla gelecek yarınlarımızın daha iyi olacağından şüphemiz yoktur.Her geçen gün daha fazla insanımıza hizmet ettiğimiz ve kaliteyi her geçen gün artırdığımız Bilgi Evlerimiz, önemli bir eğitim yuvası haline geldi. Katkı ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. ” diyerek konuşmasını tamamladı. Yemeğin ardından Başkan Karabacak ve eşi Telime Karabacak, günün anısına bayanlara gül takdim ettiler.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen programda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Bilgi Evlerinde görev yapan öğretmen ve görevli bayanları öğle yemeğinde ağırladı.

Darıca Belediyesi Teras Cafe & Restaurant’ta verilen yenilen yemeğin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan başkan Karabacak , tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

BİLGİ EVLERİMİZ IŞIK SAÇIYOR

Başkan Karabacak, “Dokuz ayrı mahallede yaklaşık 15.000 öğrenciye hizmet veren Bilgi evlerimizde sizlere teslim edilen çocukları en iyi şekilde yetiştirip, geleceğe hazırlıyorsunuz. Sizlerin emek ve çabalarıyla gelecek yarınlarımızın daha iyi olacağından şüphemiz yoktur.Her geçen gün daha fazla insanımıza hizmet ettiğimiz ve kaliteyi her geçen gün artırdığımız Bilgi Evlerimiz, önemli bir eğitim yuvası haline geldi. Katkı ve destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. ” diyerek konuşmasını tamamladı. Yemeğin ardından Başkan Karabacak ve eşi Telime Karabacak, günün anısına bayanlara gül takdim ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.