19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARABACAK “CUMHURİYET EMİN ELLERDE”

Darıca 10.11.2015 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK “CUMHURİYET EMİN ELLERDE”

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Atatürk’ün ölümünün 77. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlarken, Büyük Kumandan Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin her geçen gün dünden daha güçlü bir şekilde hedeflerine ilerlediğini söyledi.

Başkan Karabacak yayınladığı mesajında “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 77. yılında saygı ve minnetle anıyoruz. Bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti demokrasinin ve uygarlığın örnek olarak gösterildiği bir ülke olma yolunda her geçen gün ilerlemesini sürdürüyor. Bilimde, sanayide, teknolojide ve ekonomik anlamda artık dünya devleriyle yarışan bir Türkiye var. Artık milli sanayisiyle dosta güven veren, düşmana korku salan büyük güçlü bir Türkiye var. Demokrasinin ve insan haklarının muasır medeniyetler seviyesine eriştiği, lider bir ülke olarak her alanda gelişimini sürdüren bir Türkiye Cumhuriyeti var. İçte ve dışta her ne kadar bizleri bölmeye çalışan unsurlar olsa da milli birlik ve bütünlük içinde hareket eden, tek devlet, tek vatan, tek bayrak düsturundan hareket eden 78 milyonluk nüfusuyla güçlü bir Türkiye var. Bizlere emanet ettiği bu kutsal vatan topraklarının ve Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza dek var olacağına kuşkumuz yoktur. Bizlerde bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal vatan topraklarda, bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olarak hayatta kalmamızı sağlayan, Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Atatürk’ün ölümünün 77. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlarken, Büyük Kumandan Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin her geçen gün dünden daha güçlü bir şekilde hedeflerine ilerlediğini söyledi.

Başkan Karabacak yayınladığı mesajında “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 77. yılında saygı ve minnetle anıyoruz. Bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti demokrasinin ve uygarlığın örnek olarak gösterildiği bir ülke olma yolunda her geçen gün ilerlemesini sürdürüyor. Bilimde, sanayide, teknolojide ve ekonomik anlamda artık dünya devleriyle yarışan bir Türkiye var. Artık milli sanayisiyle dosta güven veren, düşmana korku salan büyük güçlü bir Türkiye var. Demokrasinin ve insan haklarının muasır medeniyetler seviyesine eriştiği, lider bir ülke olarak her alanda gelişimini sürdüren bir Türkiye Cumhuriyeti var. İçte ve dışta her ne kadar bizleri bölmeye çalışan unsurlar olsa da milli birlik ve bütünlük içinde hareket eden, tek devlet, tek vatan, tek bayrak düsturundan hareket eden 78 milyonluk nüfusuyla güçlü bir Türkiye var. Bizlere emanet ettiği bu kutsal vatan topraklarının ve Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza dek var olacağına kuşkumuz yoktur. Bizlerde bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu kutsal vatan topraklarda, bağımsız, güçlü ve demokratik bir ülke olarak hayatta kalmamızı sağlayan, Büyük Kumandan Mustafa Kemal Atatürk’ü ve O’nun silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.