KARABACAK FRANSA DA MIPIM FUARINA KATILDI

Darıca 16.03.2016 - 15:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARABACAK FRANSA DA MIPIM FUARINA KATILDI

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM ,Fransa’da kapılarını açarken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta fuara katılan diğer belediye başkanlarıyla birlikte, dünyanın önde gelen firmalarının projelerini yerinde inceleme fırsatı yakaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte bölgemizi Fransa’da temsil eden Başkan Karabacak, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM fuarına ülkemizden 850 civarında katılımcının iştirak ettiğini ifade ederek ,4 gün sürecek olan fuarın son derece faydalı bir program olduğunun altını çizdi. Başkan Karabacak, MIPIM 2016 Fuarı’nın  ülkemizin önemli projelerinin tanıtımının yanı sıra ,  şehirlerin de  uluslararası platformda marka gücünü artırmaları için önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi.Başkan Karabacak,Darıca’nın da bölgemizde önemli bir marka kent olma yolunda ilerlediğine vurgu yaparken, bu önemli fuarda  Darıca’nın tanıtımını yapmanın yanı sıra önemli birikimler edindiklerini ifade etti. DÜNYA MARKALAR BU FUARDA Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, bu yıl 26 bin 500 profesyonel firmayı bir araya getiriyor. İstanbul fuara en büyük katılımını bu yıl gerçekleştirirken, gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM fuarında 4 gün boyunca Türkiye’deki önemli projeleri tanıtma fırsatı yakalayacaklar.
Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM ,Fransa’da kapılarını açarken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta fuara katılan diğer belediye başkanlarıyla birlikte, dünyanın önde gelen firmalarının projelerini yerinde inceleme fırsatı yakaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte bölgemizi Fransa’da temsil eden Başkan Karabacak, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM fuarına ülkemizden 850 civarında katılımcının iştirak ettiğini ifade ederek ,4 gün sürecek olan fuarın son derece faydalı bir program olduğunun altını çizdi.

Başkan Karabacak, MIPIM 2016 Fuarı’nın  ülkemizin önemli projelerinin tanıtımının yanı sıra ,  şehirlerin de  uluslararası platformda marka gücünü artırmaları için önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi.Başkan Karabacak,Darıca’nın da bölgemizde önemli bir marka kent olma yolunda ilerlediğine vurgu yaparken, bu önemli fuarda  Darıca’nın tanıtımını yapmanın yanı sıra önemli birikimler edindiklerini ifade etti.

DÜNYA MARKALAR BU FUARDA

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, bu yıl 26 bin 500 profesyonel firmayı bir araya getiriyor. İstanbul fuara en büyük katılımını bu yıl gerçekleştirirken, gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen firmaları, en yeni projeleri, enerjisi ve potansiyeli ile MIPIM fuarında 4 gün boyunca Türkiye’deki önemli projeleri tanıtma fırsatı yakalayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.