KARABACAK FRANSA'YA GİDİYOR!

Darıca 09.03.2015 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KARABACAK FRANSA'YA GİDİYOR!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da 26'ncısı yapılacak olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM’e katılmak üzere Fransa’ya gidiyor.

İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve Sakarya Büyükşehir Belediyeleri’nin yanısıra  Beyoğlu, Bilecik ve Bağcılar  Belediye Başkanlarıyla birlikte Darıca’yı Fransa’da temsil edecek olan Başkan Karabacak, MIPIM 2015 Fuarı’nın  Türkiye'deki şehirlerin uluslararası platformda marka gücünü artırmaları için önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi. DARICA’YI HER ALANDA MARKA YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Başkan Karabacak 4 gün sürecek olan fuarda Darıca’nın tanıtımını yapmanın yanısıra uluslararası inşaat firmalarının önemli isimleriyle biraraya geleceklerinin altını çizerek ,” dünyanın en büyük ve etkili platformu olarak kabul edilen MIPIM Fuarı gayrimenkul ve kentsel dönüşüm projelerinin uluslararası platformda tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması ve dünyadaki trendlerin takip edilmesi açısından büyük önem taşıyor.  Dünya çapında markalaşma hedefi olan şehir ve ilçelerin yoğun katılımıyla gerçekleşecek olan bu fuarda bizlerde ilçemizi temsil ederek Darıca’yı uluslararası arenada en iyi şekilde tanıtmak için çalışacağız.” diyerek fuarla ilgili bilgiler verdi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da 26'ncısı yapılacak olan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı olan MIPIM’e katılmak üzere Fransa’ya gidiyor.

İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve Sakarya Büyükşehir Belediyeleri’nin yanısıra  Beyoğlu, Bilecik ve Bağcılar  Belediye Başkanlarıyla birlikte Darıca’yı Fransa’da temsil edecek olan Başkan Karabacak, MIPIM 2015 Fuarı’nın  Türkiye'deki şehirlerin uluslararası platformda marka gücünü artırmaları için önemli bir fırsat olduğunun altını çizdi.

DARICA’YI HER ALANDA MARKA YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Karabacak 4 gün sürecek olan fuarda Darıca’nın tanıtımını yapmanın yanısıra uluslararası inşaat firmalarının önemli isimleriyle biraraya geleceklerinin altını çizerek ,” dünyanın en büyük ve etkili platformu olarak kabul edilen MIPIM Fuarı gayrimenkul ve kentsel dönüşüm projelerinin uluslararası platformda tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması ve dünyadaki trendlerin takip edilmesi açısından büyük önem taşıyor.  Dünya çapında markalaşma hedefi olan şehir ve ilçelerin yoğun katılımıyla gerçekleşecek olan bu fuarda bizlerde ilçemizi temsil ederek Darıca’yı uluslararası arenada en iyi şekilde tanıtmak için çalışacağız.” diyerek fuarla ilgili bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.