19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak, gece turunda!

Darıca 25.12.2018 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak, gece turunda!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yapımı tamamlanan Bayramoğlu sahilini inceledi. Karabacak, “Yeşil ile maviyi bir araya getirdiğimiz Bayramoğlu Sahillerimizi ziyaret ettik. Piri Reis, Emek ve Osmangazi Mahallelerimizin de kolayca ulaşabileceği sahilimiz hayırlı olsun.”dedi.

Darıca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine açılan Bayramoğlu Sahili ilçeye yeni bir görünüm kattı. Gece geç saatlere kadar görüntülenen Darıca sahilinde yeşil ile mavinin her tonu bir araya geliyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, önceki gün sahile giderek çalışmaları yerinde inceledi. Gece yarısı denetimi gerçekleştiren Başkan Karabacak, son aşama hakkında ekiplerden de bilgi aldı. DARICA’YA YENİ BİR SAHİL Yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine açılan Darıca Bayramoğlu sahili renkli görüntüler oluşturuyor. “Hizmet gönül işidir” diyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak projenin bölgeye değer katacağını ifade ederek, “sahillerimizi halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz, projemizin tamamlanmasıyla bölgeye yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış olacağız. Özellikle Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizdeki sahillerimizi halkımıza kazandırma adına önemli bir adım. İçerisinde sosyal tesisler, cafeteryalar, spor alanları, çocuklara yönelik parklar, dinlenme alanları vb. birçok aktiviteyi barındıran projemizde çalışmalar tamamlandı. Bağlantı yollarıyla birlikte bölgenin çehresi de değişecek. Darıca’mıza ve tüm bölgemize hayırlı olsun.” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yapımı tamamlanan Bayramoğlu sahilini inceledi. Karabacak, “Yeşil ile maviyi bir araya getirdiğimiz Bayramoğlu Sahillerimizi ziyaret ettik. Piri Reis, Emek ve Osmangazi Mahallelerimizin de kolayca ulaşabileceği sahilimiz hayırlı olsun.”dedi.

Darıca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine açılan Bayramoğlu Sahili ilçeye yeni bir görünüm kattı. Gece geç saatlere kadar görüntülenen Darıca sahilinde yeşil ile mavinin her tonu bir araya geliyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, önceki gün sahile giderek çalışmaları yerinde inceledi. Gece yarısı denetimi gerçekleştiren Başkan Karabacak, son aşama hakkında ekiplerden de bilgi aldı.

DARICA’YA YENİ BİR SAHİL

Yapımı tamamlanan ve vatandaşların hizmetine açılan Darıca Bayramoğlu sahili renkli görüntüler oluşturuyor. “Hizmet gönül işidir” diyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak projenin bölgeye değer katacağını ifade ederek, “sahillerimizi halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz, projemizin tamamlanmasıyla bölgeye yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış olacağız. Özellikle Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizdeki sahillerimizi halkımıza kazandırma adına önemli bir adım. İçerisinde sosyal tesisler, cafeteryalar, spor alanları, çocuklara yönelik parklar, dinlenme alanları vb. birçok aktiviteyi barındıran projemizde çalışmalar tamamlandı. Bağlantı yollarıyla birlikte bölgenin çehresi de değişecek. Darıca’mıza ve tüm bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.