KARABACAK GENÇLERE BAŞARIYA GİDEN YOLU ANLATTI

Darıca 16.03.2017 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARABACAK GENÇLERE BAŞARIYA GİDEN YOLU ANLATTI

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İMKB Meslek Lisesi Öğrencileri ile "Başarıya Giden Yollar" konulu söyleşide bir araya gelerek, gençlerle sohbet etti.

Söyleşide öğrencilere öncelikle hedeflerini belirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Karabacak, , ortaya konan hedef kadar azminde önemli olduğunu ifade ederek, hedefe ulaşmak için çok çalışmak gerektiğinin altını çizdi. GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ                 Göreve geldikleri 2004 yılından bugüne kadar gençlere yönelik yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Karabacak, “ülkeler başarıya ulaşabilmek için gençlere inanmalı ve onların yetenekleri doğrultusunda çalışmalarına yön vermelidir. Bizlerde gençlerimiz için önem arz eden bir çok önemli projeyi hayata geçirdik. Biz inanıyoruz ki gençlere fırsat verilirse, elde edilemeyecek başarı yoktur. Çok basit bir örnek verecek olursak Darıca Belediyesi bünyesinde kurduğumuz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü atletizm ve karate branşlarında, genç sporcularımız Avrupa şampiyonlarında altın madalyalar alarak ülkemize gurur yaşattılar. Bu gençlerimiz inanıyorum ki ileride ülke tarihine adını altın harflerle kazıyacaklardır.” diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu. Başkan Karabacak konuşmasında yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında da gençlere bilgilendirmede bulunurken, “16 Nisan’da yapılacak olan referandumun gençler açısından bir milattır. Nasıl ki 19-20 yaşındaki gençlerimizin eline silah verip vatan savunmasını teslim ediyorsak, artık 18-24 yaş aralığındaki gençlerimize meclisimizin kapılarını da aralıyoruz. Yeni anayasa maddelerini sizlerin de okuyup anlamanızı ve çevrenizdekilere anlatmanızı istiyorum.” diyerek kendisini dinleyen gençlere ve seminerin tertiplenmesinde emeği olan okul yönetimine teşekkür etti.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İMKB Meslek Lisesi Öğrencileri ile "Başarıya Giden Yollar" konulu söyleşide bir araya gelerek, gençlerle sohbet etti.

Söyleşide öğrencilere öncelikle hedeflerini belirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Karabacak, , ortaya konan hedef kadar azminde önemli olduğunu ifade ederek, hedefe ulaşmak için çok çalışmak gerektiğinin altını çizdi.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

                Göreve geldikleri 2004 yılından bugüne kadar gençlere yönelik yaptıkları çalışmalardan bahseden Başkan Karabacak, “ülkeler başarıya ulaşabilmek için gençlere inanmalı ve onların yetenekleri doğrultusunda çalışmalarına yön vermelidir. Bizlerde gençlerimiz için önem arz eden bir çok önemli projeyi hayata geçirdik. Biz inanıyoruz ki gençlere fırsat verilirse, elde edilemeyecek başarı yoktur. Çok basit bir örnek verecek olursak Darıca Belediyesi bünyesinde kurduğumuz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü atletizm ve karate branşlarında, genç sporcularımız Avrupa şampiyonlarında altın madalyalar alarak ülkemize gurur yaşattılar. Bu gençlerimiz inanıyorum ki ileride ülke tarihine adını altın harflerle kazıyacaklardır.” diyerek gençlere tavsiyelerde bulundu.

Başkan Karabacak konuşmasında yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında da gençlere bilgilendirmede bulunurken, “16 Nisan’da yapılacak olan referandumun gençler açısından bir milattır. Nasıl ki 19-20 yaşındaki gençlerimizin eline silah verip vatan savunmasını teslim ediyorsak, artık 18-24 yaş aralığındaki gençlerimize meclisimizin kapılarını da aralıyoruz. Yeni anayasa maddelerini sizlerin de okuyup anlamanızı ve çevrenizdekilere anlatmanızı istiyorum.” diyerek kendisini dinleyen gençlere ve seminerin tertiplenmesinde emeği olan okul yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.