19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karabacak Gençlerin Yanında

Darıca 14.09.2018 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karabacak Gençlerin Yanında

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak saha çalışmalarına devam ediyor. Darıca Sahilinde karşılaştığı gençlerle sohbet eden Başkan Karabacak, “Gençlerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

Vatandaşların yanında olarak sorun ve taleplerini dinleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak gençleri de ihmal etmiyor. Darıca Sahilinde karşılaştığı gençler ile sohbet eden Başkan Karabacak, “Sizler ülkemizin yarınlarısınız. Sizlerin kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeniz bu anlamada çok önemli. Ülke olarak güzel bir genç nüfusa sahibiz. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeli. Genç nüfusumuzun eğitimi, kendini yetiştirmesi çok önemli.” diyerek gençlere nasihat vermeyi de ihmal etmedi. ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ Gençleri önemsediğini belirterek gençlerin Türkiye’inin geleceği olduğunu söyleyen Başkan Karabacak, “Şimdi bizim yer aldığımız konumlarda ilerde onlar yer alacak. Onların gelişimi, eğitimi bizim için çok önemli. Elimizden gelenin fazlasını yaparak gençlerimizin sorunlarına cevap, hayatlarına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin oluşturduğumuz gezilerimizden ve etkinliklerimizden yeni bilgiler öğrenmelerini istiyoruz; bu yüzden planlarımızı o yöne doğru yapıyoruz.  Yeni bir şehri tanımanın, bir tiyatroyu izlemenin, bir müzeyi gezmenin onların hayatlarına çok şey kattığına eminim.” dedi. KÜBRA AKABALI
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak saha çalışmalarına devam ediyor. Darıca Sahilinde karşılaştığı gençlerle sohbet eden Başkan Karabacak, “Gençlerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

Vatandaşların yanında olarak sorun ve taleplerini dinleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak gençleri de ihmal etmiyor. Darıca Sahilinde karşılaştığı gençler ile sohbet eden Başkan Karabacak, “Sizler ülkemizin yarınlarısınız. Sizlerin kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeniz bu anlamada çok önemli. Ülke olarak güzel bir genç nüfusa sahibiz. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeli. Genç nüfusumuzun eğitimi, kendini yetiştirmesi çok önemli.” diyerek gençlere nasihat vermeyi de ihmal etmedi.

ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPIYORUZ

Gençleri önemsediğini belirterek gençlerin Türkiye’inin geleceği olduğunu söyleyen Başkan Karabacak, “Şimdi bizim yer aldığımız konumlarda ilerde onlar yer alacak. Onların gelişimi, eğitimi bizim için çok önemli. Elimizden gelenin fazlasını yaparak gençlerimizin sorunlarına cevap, hayatlarına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin oluşturduğumuz gezilerimizden ve etkinliklerimizden yeni bilgiler öğrenmelerini istiyoruz; bu yüzden planlarımızı o yöne doğru yapıyoruz.  Yeni bir şehri tanımanın, bir tiyatroyu izlemenin, bir müzeyi gezmenin onların hayatlarına çok şey kattığına eminim.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.